1. gizli servis işidir.
  2. 7 polis 4 te sivil vatandaşımızı kaybettiğimiz hain saldırıların en sonuncusu.

    ne denebilir bilmiyorum, tüylerim diken diken oluyor resmen böyle haberleri görünce. ama hepimiz alıştık artık, herkes normal iş hayatına devam eden, umursamaz insanlar olduk. devletin insanını koru(ya)madığı bir ülkeyiz. herhangi bir devlet büyüğümüzün kınaması, lanetlemesi ile başına gelicek. bazen çok mu fesat düşünüyorum diyorum, neden sadece sivil vatandaşa olan oluyor diye, neticede herkes insan di mi. bilemiyorum kafayı yedim sağlıklı düşünemez oldum artık ben.

    geçen sene bugünkü seçimlerin senesinde olması da ayrı bir ironi herhalde.. bugünlerde halbuki umutluydum ben bir nebze

    başımız sağolsun hepimizin. allah belamızı vermiş zaten
  3. 7 can daha yitip gitti bugün birilerinin saçma sapan kavgası uğruna.
    yine anneler, babalar, çocuklar ağlayacak.
    peki kimin umrunda ?
    konuşan insanların samimi, içten konuştuklarına inanıyor musunuz ?
    halkın canı yanıyor yine.
    ülkeyi idare etmeye çalışanlardan hiçbiri üzülmüyor, kızmıyor.
    kaçıncı saldırı kaçıncı bomba bu!
    kim verecek bunların hesabını!
    susmayın, susmayalım !
    üzülüyorum, canım yanıyor benim ...
  4. sabah uyurken birden çalan telefonun sesiyle uyandım. babam arıyordu. öylesine arıyordur heralde dedim açtım sesi hiç olmadığı kadar durgundu. iyi misin baba dedim. patlama olmuş da oralarda hiçbiriniz yoktunuz dimi dedi. yok baba iyiyiz dedim. ama içim acıdı. babamın o sesini duymak korkunçtu. telefonu kapatır kapatmaz en yakın arkadaşımı aradım çünkü bugün o saatlerde oradan geçme ihtimali vardı. neyse ki o da iyiymiş. ama yine de insan rahatlayamıyor. belki benim değil ama bir başkasının arkadaşı, kardeşi, çocuğu oradaydı. bıktım artık böyle yaşamaktan.
    jimi
  5. patlamayı kınayanlar,kınamayla bir yere varılmaz diyerek,kınayanları kınayanlar.elimizden gelen bu diyerek de kınamayı kınayanları,kınayanlar.

    elinden gelenin sadece kınamak olduğunu düşünmek,çözüm getirmek yerine ise de tartışmayı tercih etmek varken.birlik ve beraberlik de neymiş?
  6. 12 haziran türkiye-hırvatistan maçına kadar hatirlayacagimiz olaydır.
  7. muğla üniversitesinden arkadaşımı ve onun silah arkadaşlarını aramızdan çekip alan saldırıdır. ne söyleyeyim sözlük haykırmak istiyorum buna neden olan herşeye.. allah rahmet eylesin kardeşime ve kardeşlerine ...
  8. ozumm
  9. başımız sağolsun her dakika korku ile yaşıyoruz umarım bunlarında bir sonu olur cezalarını önce bu dünyada çeker katiller ..
    bu yazdıklarım kime dokundu ki eksiledi acaba ?
    belit
  10. (bkz: terörün sıradanlığı)

    maalesef, kanıksanmış bir gerçek haline geldi terör. uzun zamandır televizyon izlemez, haberleri de televizyondan takip etmezdim. bugün yemek yediğim mekanda denk geldim haberlere. bundan bir kaç sene önce terör patlamalarında ölen insanların isimleri yazardı. haber merkezleri de bu olayları kanıksamış olacak ki dedikleri tek şey 6 polis 5 sivil ölü. 6 polis 5 sivil. maalesef, gerçekten birer rakamdan ibaretiz.

    bombalar patlıyor, insanlar ölüyor, geriye kalan şey sadece siyasi partizanlık kusan hamasi söylemler ve ölen insanların gözü yaşı aileleri.