• youreads puanı (8.29)


  1. atv spikerinin düştüğü kahkahalar attıran komik durumdur.
  2. ülkemizin güvenilir tek haber ajanslarıyla dalga geçenlerin zoruna gitmiştir. sanki biz bilmiyoruz gta'nın fetö'nün oyunlarından biri olduğunu milletimiz bu oyuna da gelmeyecektir hepiniz müsterih olun. tayyip erdoğan hepsini temizleyecek allah'ın izniynen kimse kandıramaz onu, da vincinin şifresini getirin onu da çözer inşallah. eyy da vinci sen kimsin ya!!
  3. arkadaşlar durum çok vahim haber muhabiri bayan fark etmemiş , çekimi yapan kameraman fark etmemiş , üstüne bu haberi yaptıktan kesip biçip yayınlanacak hale getiren ekip fark etmemiş , birde üstüne üstelik haberi sunacak olan spiker bu haberlere önceden bir göz ucuyla bakar ne tesadüf o da fark etmemiş.

    yada ulan nasıl olsa halk çomar sürüsü biz bu saçmalığı bunlara yediririz dedi ve milyonlarca insanı bir kez daha salak yerine koydu ve bunu her zaman ki gibi herkesin gözünün içine baka baka yaptı.

    hani haber yapan kanalların çömezliğine mi yanarsın yoksa ula bu habere babanda inanıyor ona mı yanarsın bilemedim...
  4. allah bilir hangi internet kafede tasarladılar acaba ???
    yanlız unuttuğum şifreler vardı onları bi paylaşsalar ya..
  5. son yıllarda adam akıllı komedi dizisi yok diye yapılan eleştiriler hayli fazla. ancak güzel ülkemdeki haber bültenleri böyle olduktan sonra bence dizilere gerek yok. :))) uzun zamandır da böyle gülmemiştim. :)))
  6. rockstar gamese ticket attım bu olayla ilgili. dava da açsalar üzülmem.
  7. havuz medyası halktan farklı değil. cahil ve cüretkar.
  8. zaytung haberden beklenen açıklama geldi:

    atv haberin bu başarısını gördükten sonra bize gerek kalmadığını anlayıp, yayın hayatımızı bitiriyoruz.