1. önemi yoktur önemli olan kimle olduğudur .
    belit
  2. benim için önemlidir çünkü evlenecek kadar sevdiğim insanla beraber tecrübe etmeyi isterim her şeyi. onun hoşuna giden şeyleri zaaflarını sadece ve sadece benim bilmem gerekir, aynı şekilde benim de ilk ve son defa olarak ona açmam gerekir kendimi. fakat aşık olduktan sonra bunların önemi ne kadar artar ne kadar azalır bilemem yine de tavsiye verecek olursam kendinizi evleneceğiniz insana saklayın derim. kadınların bu konuda ne düşündüğünü bilemem ama bir erkek olarak ben böyle düşünüyorum
  3. bir erkek için genel itibariyle önemsizdir ama kadın için kesinlikle önemlidir ha erkeğin sadece eş,kız kardeş ve kızı söz konusu olunca önemser,kendisi fırsat bulduğu kadar eğlenmeye bakar ama karşıdakinin bunu yapmaya hakkı yoktur
  4. bekaret küçük kız çocuklarını enfeksiyondan korumak amaçlı üreme sisteminde bulunan bir zara verilen isimdir. ve evet tuvalet eğitimi alana kadar önemlidir.
    sonrasında ise namus adı altında kadına yüklenen bir şeydir. gereksizdir.

    erkeklerin bakire bir kadın (kadın çünkü kadın cinsiyettir , zarla ilgisi yoktur) isteme sebebi genelde kendinden başka kimse olmasın da ben kıyaslanmayayım derdidir.

    özetle : önemli değildir. sevişin.
  5. memeli hayvanların çoğunda bulunan, halk arasında kızlık zarı diye bilinen, saçma sapan anlamlar yüklenen şey. domuzlarda da var mesela. bakire hayvanlar için neler düşünür acaba bu çomarlar?
    jir
  6. abartıldığına inandığım bişey. eğer iki kişi de bakir/bakire de birbirinde böyle bir şart arıyorsa tamam da , çifte standart yapmanın alemi yok , hele şu zamanda.
  7. sevişti bakir ile bakire birine milli dediler birine fahişe.
    önemli olan kafadaki namustur bacak arasındaki değil. lüftetmiş gibi seni bu halinle bile kabul ettim kafası yaşayan erkekler de şükretsin kadın onu o haliyle kabul edebilmiş.
    wtf
  8. (bkz: bkz fasilitesi ile konuşmanın dayanılmaz hafifliği)

    bu konu hakkında sizler için derlediğim popüler cevaplar aşağıdadır:

    1. bekaret önemlidir çünkü insanlar ilklerini yaşıyorlar. bu onlar için özel olmalı vs. (romantizm örtüsü altında zar savunuculuğu)

    2. o zar sadece vaginal yolla ilişkiyi gösterir. bunun analı var oralı var. (büyük resmi gör türkiyem bakış açısı)

    3. zar önemli değildir, seks de yeme içme gibi insanın fiziksel ihtiyaçlarından biridir. doğaldır, normaldir. (bu konu hakkında dünyaya düşen ilk yorum tanesi)

    4. kadınlar anatomik olarak üriner sistem enfeksiyonlarına daha yatkındır. hatta bu zarın yırtıldığı ana kadar oranlar eşitken cinsel hayatla beraber oran kadın lehine artar. bu zarı tek işlevi budur. (bilimsel açıklama)

    5. (bkz: bir bitmediniz) artık bilimum sözlük ve sosyal paylaşım platformlarında bu soru ile muhatap olduğundan bıkkınlık gelen kaşarlanmış internet kullanıcısı.

    6. bir de larden var. hala megan fox diyor.
  9. çok önemlidir. ben misal seviştiğim kadının bakire olmasından çok hoşlanıyorum. kim sevmez ki? hani böyle yeni laptopun ekranından jelatinini çıkartırsın ya. aynı öyle bir tat bırakıyor damakta. eşsiz. enfes.

    o nedenle ilk sevişmenin ardından ayrılıp yenisini buluyorum.
    trk
  10. değildir, teşekkürler.