1. cliffi en çok ben eleştiririmcilik, ama severimcilik.

    cliff çocuk mu yada farkında değil mi ne bok yediğinin de kazanması size düştü?

    kendisini tanımıyorum ama görünce dayanamadım. sanırım youreads annesi, herkesi kazanmaya çalışıyor.

    not: cliffin ataerkil küfürleri savurduğu yazarlardan biriyim, hem de sevdiğim insan üzerinden.

    not 2: çokk afedersiniz ama cliff kim mk???
  2. sözlüklerin "x yapan kız", "y olan erkek" tarzı başlıkların kıskacında olduğu dönemlerde -ki artık hep öyleler- bir gece "adli tıpta biyolojik deliller" diye bir başlık görmemle çok sevinmiştim. sevdiğim bir alan olduğu için ışık hızında başlığı açıp okumuş ve "vay be! bir kitaptan bakıp özenle yazan yazar kaldı mı?" diyerek favori ekleyip kendimce destek olmaya çalışmıştım. bana teşekkür etmiş ve bu tarz yazılarına devam edeceğini söylemişti. ben de mutlaka okuyacağımı iletmiştim kendisine. sonra "adli tıpta kimyasal deliller" ve ardından niceleri. ben bildim bileli yoğun kimyasala maruz kalır ve arkadaşlarının önemli günlerinde yerlerine nöbet tutacak kadar da koca yüreklidir.

    o değil de bak elimde ne var. iyi ki de var. her güzel şeyin içine edenlere tekrar kızıyor ve hey gidi günler diyerek özlemimi bildiriyorum.
  3. kedisinin 1.yaş gününü pasta ve mumla kutlayan insan.
  4. insana değer veren, sevdiği insana daha çok değer veren bunun sonucunda en çok kendi üzülen.
  5. Tık girdisinde yazdığı tutumu samimi bulduğum yazardır. Girdilerini çok takip edemesem de yazdıklarına hak verdiğim noktalar var.
  6. dünyayı güzelleştirmeye, tamir etmeye çalışan hassas insan.

    kendisini maalesef pek tanımam, yazdıklarından ve yaptığımız kısa sohbetten anlıyorum ki kendini iyilige, guzellige adamış. keşke onun gibi insanlari daha çok gorebilsek ve kıymetini bilebilsek.

    cliff meselesinde kendini gereksiz yere uzuyor diye dusunuyorum bir de. sen farkli bir cliff tanıyorsun, buradakiler başka... zaten cliff de durumdan şikayetçi değil sanırım. canını sikmamalisin böyle şeylerle.
  7. türkü programıyla gönülleri fethetmiştir. tebrik ediyorum kendisini, listesi çok sağlam. umarım türkülere her hafta zaman ayırır doyamadım, yetmedi. neyse ki henüz bitmedi.
    abi
  8. vakti olunca bi' kan testini alırım dediğim yazarımız, radyocumuz.
  9. sağda solda adını görünce kafamın içinde bunun çalmasına neden olan keyifli youser insanı.

    yazıp çizdiklerinden, çocukluğunun çılgıncasına travmatik geçtiği fikrine kapılıyorum, sağım solum yamuluyor lan. sonra adli tıp kokulu girilerine göz atıp ruh halimi kurtarıyorum o cendereden.
  10. yayınlarını takıp ettiğim ve çok keyif aldığım youser.bizlere zahmet verip sunduğu için teşekkür ediyorum.