1. o iş öyle değil. kapılmış oldukları için size iyi geliyorlar. yemeyin bizi kızlar. tüm insanlarda olduğu gibi; size de ulaşılamaz olan şeyler daha cezbedici geliyor.

    ayrıca o kapılmış olan iyi erkeklere sevgili olduktan sonra da bütün kötü erkekler bana mı denk geliyor diye ağlıyorsunuz.
  2. her yapılan genelleme gibi saçma bir tespit, o değil de kaç milyon erkek tanıyıp bunlardan kaçının iyi olduğuna karar verdin ( kime göre neye göre? ) ve bu iyi! arkadaşların hepsini kaptılar öyle mi?
  3. hemen hemen her erkek kendini "iyiyim ben aslında, bana gelsenize" diye pazarlar, onun için hiç "aaa bak bu kendine efendi&iyi erkek dedi diye" birinin kanıp geleceğini sanmıyorum. zaten iyi erkekler bak ben iyi adamım diye kendini reklam etmez, aslında varlığı bile kolay kolay hissedilmez. ey kadınlar benden size tüyo: kendinin reklamını (gerçi bu devirde reklamını yapmayan da pek kalmadı) yapmayan, ben buradayım diye haykırmayan erkeklerin hepsi olmasa da çoğu iyi erkektir. tabii iyi erkekten anladığınız sadece ama sadece karakterse.