1. hoşlannlan kıza hoşlandığını belli etmek için saçını çekmek hatta hızını alamayıp kafa atmak.
  2. herkes uyurken kuzenimle kücük su balonlarinin icine su doldurup 64. daireden hepsini birden arabalarin üzerine firlatmisligimiz vardi. gecenin 3'ünde dehset bir ses cikmisti, bircok evden insanlar noluyor diye cama ciktilar. e arabalarin alarmlari da ötmüştü tabi. haliyle güvenlik falan da devreye girdi. biraz tirsip hemen yataga girmistik :)))
  3. çocukluğum taşrada geçtiği için toprakla, yeşillikle, çamurla, tarımla iç içeydim. velhasıl bunları öylesine içselleştirip tam bir tabiatın çocuğu olduğumdan mütevellit "abukluk" da işte burada başlıyor. toprak yemek mi dersin, bulunan yeşilliğin kokusundan hoşlanıp onun da tadına bakmak mı dersin, toprağı suyla karıştırıp çamur haline getirip bir de onun tadına bakmak mı dersin hepsi vardı. ama inanın tatları çok güzeldi özellikle ham toprak. her ne kadar annem toprak yediğimi gördükçe "hşşşt yeme, karnında solucan çıkacak!" diye azarlasa da durduramıyorduk efendim. ondan sonra ıslak balkon demirinin tadı da var, of be! o da müthişti. garip bir çocuktum evet.
  4. kafami balkon demirlerine sokup orada saatlerce sikisip kalmistim. en sonunda annem kafami komple kremlemisti, ancak oyle cikabilmistim. bir ara itfaiyeyi aramayi dusunmusler ama aksama babamin hismindan korkan annem kremleyip cozmus olayi. babam beni o halde gorse dove dove cikarirdi. cocukken baba dayagi cok tatli oluyor.
  5. bir elimle yaptığım bir işi öteki elimle de yapardım ya da elimle bir yere dokunduysam ötekiyle de dokunurdum. orta sona kadar yaptım bu olayı takıntı olmuştu bende sonra neyseki vazgeçtim bu salaklıktan
    wtf
  6. -küçük kardeşi öldüğüne inandırıp ağlatmak, sonra böööö diye kalkıp ufak çaplı bir kalp krizi geçirtmek.
    -birer tane alınmış çikolatalardan kendi payını yiyip küçük kardeşinkine göz dikmek,duygu sömürüsü yapıp verecek mi diye bakmak,verdikten sonra vazgeçmek.
    -her gece (kuran kursu etkisi ile) cehennemi hayal edip korkup ağlamak(yetim hakkı mı yedin orgye mi katıldın allaha şirk mi koştun salak çocuk).
    -uzaylıların gelip kendisini kaçıracağını sanmak(gerçi bu yapılan abukluktan ziyade düşünülen abukluk)
    -alfabeyi öğrenince vücudunu şekilden şekile sokup o harflere dönüşmek, herkese bunun şovunu yapmak (bu çocuk çok zeki olacak diyorlardı , olmadı )
    -ölümcül bir hastalığı olduğunu hayal edip ailesinin öğrendiğinde yapacaklarını düşünmek ağlamak ağlamak ağlamak(çok türk filmi izlemekten)
    -can sıkıntısından anneyi dayağa teşvik edici yaramazlıklar yapmak,dayak yiyip huzurla mışıl mışıl uyumak,iç çeke çeke (ben altı yaşından beri mazoşistim ulan)
    -sürekli suların kesildiği şehirde annemin küvette biriktirdiği suda bebekleri yüzdürmek ve dayak yemek (annem psikopat değildi ben yaramazdım)
    -babannemlerin evinde sürekli küveti doldurup köpük banyosu yapma çabaları ve başarısızlık...şimdi istesem izin verirlerdi aslında ama artık küvet yok.
    -bi arkadaşımın kendisini taciz ettiğini söylediği çocuğu cezalandırmak için içinde bok olan kek yapma planları(malzemeleri hazırladık ama bir araya getiremedik )
    -değişik oyuncak bebeklerle öpüşme denemeleri
    -bir kutu nivea kremi yatak odası dolaplarına sıvamak, o kadar ustalıkla yapmak ki dolabın kremi emip şişmesi(sonunda gene dayak )
    -komşu çocuğunu kömürlükte öperken anneye basılmak, eve gönderilmek(yürüyüşe çıkıyordu çünkü,döndüğümde görüşücez dedi),evde ilmihalden yasin okuyarak beklemek ama yasinin dayağı engellememesi
    -aşk hakkında minnacık bir bilgisi olmamak ama yıldız tilbenin delikanlım'ını filan efkarlı efkarlı söyleyip durmak
    vs.vs...
  7. antalya'da yaşayan akrabalarımızın yanına gittiğimizde eniştem harçlık olsun diye bir miktar dolar uzattı elime. ben ne yaptım dersiniz? bunlarda atatürk yok almam ben bunları deyip geri çevirdim. o zamana kadar türk lirasından başka para görmemiştim zira...
  8. ben hatırlamıyor olsam da her bayram aile toplanınca anlatılan bir anıdır. babam maaşı alıp eve gelir ve nasıl olduysa ben o maaşı kaptığım gibi balkondan aşağı atmışım. neyse ki bunun farkına varıp hemen sokağa çıkıp tüm maaşı toplamışlar.

    bir tane daha var

    yine bunu da hatırlamıyorum. annemin her anlatışında gidip sarıldığım anıdır. bir keresinde dururken annemin kafasına çekiç ile vurmuşum. bir çocuk neden böyle bir şey yapar hiç anlamam.
  9. uzerinde televizyon bulunan buyuk cekmeceli ev esyasinin butun cekmecelerini acip uzerime dusmesine sebep olmak. uc yasimda falanmisim.