1. "cesego" diye okunur.
  2. ruslarından gına getirten oyundur...
  3. ruslarından ziyade türklerinden de gına getirmiştir. ben zevk alıyorum bu oyundan, orası ayrı
  4. oyunu oynamasam da şu videonun hastasıyım. yazın kesinlikle oynamayı deneyeceğim oyunlar arasında link
  5. ülkenin başına geçince bu oyunda hile/smurfing yapmak vatana ihanete eşit bir suç sayılacak ve rusya, abd gibi ülkeler ile anlaşma imzalanıp bu suçu oralarda gerçekleştirenlerin türkiye'ye iadesi istenecek.

    tanım: smurfler ve hileciler olmasa tadından yenmeyecek, 500 saatimi hibe ettiğim oyun.
  6. yıl 2016 olmasına rağmen hala l115 tüfeğinin 2 kere q tuşuna basmak sureti ile "bolt action" yapmasını önleyerek animasyondan zaman kazanılan saçma oyun.
  7. youreads üyelerinin mesajlaşarak steam üzerinden beraber oynayabilecekleri bir grup kurmalarının mümkün olduğunu düşündüğüm oyun. hem kendiniz gibi mantıklı bir ekiple beraber oynarsınız, hem de tüm şikayet edilen rus/12 yaş ergeni/türk troll'ü gibi tipleri karşı takıma itelersiniz.

    (bkz: youreads cs:go)

    not : 700 saatin üstüne oynamayı bıraktığım, steam hesabımda duran ama yüklemediğim oyun.
    kimbo
  8. ilkokul caginin sonuna kadar mahallede ortaligi kasip kavurdugum, kimsenin bilegimi bukemedigi oyunun (cs 1.5) torunu. arkadaslarim konusurken duydum gecenlerde, heyecanlandim eski gunlerim aklima geldi. basla dediler, tamam dedim ben de eski oyuncuyum ya. ama gel gor ki o eski muthis oyundan eser kalmamis. yerini bambaska, cok daha iyi grafikleri olsa da, begenmek icin cok ugrasip bir turlu begenemedigim bir oyun almis. sinirlendim birgun oyundayken. kapattim daha da acmadim. insurgency oyununa geri dondum. indirim zamani bi alip denemenizi tavsiye ederim.
  9. ilginç bir rütbe sistemi bulunan oyun. misal 6 nisan'dan beri oynamıyormuşum, bugün ayın 29'u ve bir oyun atayım dedim oyunu sonuncu olarak bitirerek kaybettim. 6 nisan itibari ile oynadığım son 5 maçımdan galibiyet ile ayrılmama rağmen bugün ki tek mağlubiyet ile rütbemi mg1'den nova4'e attı. garipsedim.

    edit: aynı gün tekrar mg1'e attı, şu an da mg2'yim.
    eklemek isteyen arkadaşlar için steamcommunity.com/id/194019401940
    1940