1. bazen bir sozlukte tanisip hayatin ile ilgili eksik taslar konusunda seni azarlayan seni iyiye iten sana her konuda destek olan ve sevmelere doyamadigin kisidir
    belit
  2. eren hun eryılmaz
  3. bakışlarınızdan bile ne demek istediğini anladığınız kişidir efenim.
  4. 21yıllık arkadaşım evet onun kırkı çıkmış ben doğmuşum aynı apartmanda birlikte büyüdük 5 yaşına kadar sonra biz taşındık onlar orda kaldı ama bu bizim her gün görüşmemize engel değildi evimizde fazla uzak değildi zaten hayatımdaki tek dostum her şeyini bildiğim her şeyimi bilen tek insan tüm saçmalıkları birlikte yaptığım insan kan bağı olmayan kardeşim. siyasi görüşümüz hiç aynı olmadı o kapalıydı ben açık o sorun değildi ancak siyasi görüş benim için çok önemliydi ama neden bilmiyorum onunla hiç sorun olmadı bu bir çok noktada ayrı düştük ama hiç kopmadık farklı şehirlerde üniversite okuduk yinede hergün görüştük. iyiki var iyiki hayatımda.
  5. her insana lazımdır.

    en iyi arkadaş bi süre sonra zaten kardeşe dönüşüyor. en azından bende öyle oldu. beni belki de annemden babamdan daha iyi tanıyor, aynı kafa yapısındayız, anlaşmak için konuşmaya ihtiyaç duymuyoruz, beraberken ikimizde kendimiz olabiliyoruz gibi gibi şeyler.

    şu hayatta ölümüne çok çok çok fazla üzüleceğim iki üç kişiden biridir kendisi. erkek adamız ya hani erkek erkeğe seni seviyorum demez, burdan söyleyeyim bari seni seviyorum kardeşim.
  6. bir şeye canım sıkıldığı anda, hatta gerçekten saniyesinde aradığım, konuşurken o üzüldüğüm şeyi unuttuğum, saatlerce mızmızlansam da, aylarca aynı şeyleri anlatsam da, kızsam da hiç ama hiç vazgeçemeyeceğim. arkadaş demiyorum artık, benim öz kardeşlerimden farkı yok. ailemizin bi üyesi gibi. kendimden çok güvenirim, her şeyimi ama her şeyimi gözüm kapalı emanet ederim. bir insanın hayatında en çok ihtiyaç duyduğu şey budur herhalde. geçen bir şeye canım o kadar sıkıldı ki, hemen aradım üç saat sadece iki dakikalık yaşadığım bi şeyi anlattım. telefonu kapattıktan sonra dedim ki o olmasa kendi kendimi yerdim herhalde yine de rahatlamazdım. iyi ki var. en kötü günümde de vardı, en güzelinde de. hep olsun. çok seviyorum.
  7. kağıtlara döktüğünüz karakterlerdir. ister yazın ister çizin bu hiç değişmez, anlattıkça acınızı, üzüntünüzü, sevincinizi ve mutluluğunuzu sizinle beraber paylaşır. bir de balıklar. akvaryumumda ki balıklarımın dili olsa da konuşabilseler.. o kadar asil hayvanlar ki... yiyeceğini ver, gerekli süreler de sularını değiştir, akvaryumlarını temizle. adeta huzur kaynağı.
  8. "dostlarım dostluk diye bir şey yoktur"
    aristoteles
  9. bende dönemliktir.ama ömürlük olarak yerleri ayrıdır.

    lise 2 ye kadar dost dediğim yalnız bir arkadaşım vardı barış.ama lisede sınıfımı değiştirdiklerinden beridir 6-7 kişiye dost diyorum,hala görüşüyorum.

    öyle kanmayın şu satar,bu bırakır seni diyenlere.sadece doğru insanlarla tanışmayı bekleyin.
    eale
  10. dünya üzerinde her ne olursa olsun seni destekleyecek, arkanda durabilecek birilerinin olduğunu bildiğin arkadaştır. canın sıkıldığı zaman senin için her zaman boş zaman yaratıp sahilde yürüyüşe çıkacak birilerinin olduğunu bilirsin. müzik, film, teknoloji, siyaset muhabbeti yapıp iskelede birer bira eşliğinde patates kızartması yiyip önünde demirleyen tekneleri ve iskelede yürüyen insanları izlemek dünyanın en güzel eylemidir.

    (bkz: kubi)