1. kampanya olmasa bile kullanmaya devam edeceğim e-bank.benim için en önemli şey aidat ve para işlemlerini masrafsız halletmesi.paramı daima enpara'da bulundurabilirim sırf bu sebepten.
  2. tanıdığım herkese öneriyorum muhteşem bir bankacılık sistemi ilaveten finansbank'a bağlı herhangi bir sorun yok. müşteri memnuniyeti mükemmel ötesi. anında müşteri temsilcisine bağlanıyorsunuz ve sorununuzu halletmeden sizi bırakmıyorlar. sadece kendilerinden ricam, internet şubesindeki hizmetlere "vergi, sigorta vb." devlet ile alakalı tahakkukları ödeyebilmemiz için bir sistem kurmalarıdır.

    bu arada enparaya geçme sebebim işbankası denen bankanın havaleden ücret almasıdır. hadi eft den ücret almayı anlarım çünkü para senin bankandan başka bir bankaya gidiyor, bundan ücret alabilirsin mantıki izahati var da ulan neden havaleden ücret alıyorsun? para senin bankanın bir şubesinden başka bir şubesine hatta bazen aynı şubedeki başka bir hesaba gidiyor, para yine senin bankanda be adam!

    bu bankalar harbi mal, bak enparaya! adamlar üç beş kuruş müşteriden kakalama peşine gitmediler acayip rağbet gördüler ve bir dolu müşteri mevduatı topladılar. diğer bankalar da senelik 50-60 tl hesap işletim ücreti peşinde koşsunlar!
  3. ayın enparalıları haziran 2016 ayına kadar eğlence indirimlerinden faydalanmaya devam edecekler. (oyun platformları (steam) dahil değil)
  4. kampanyalarını takipteyiz
  5. hesap ücreti olmayan finansbankın yan kuruluşu. bir benzerini yapıkredi (bkz: nuvo) yapmaya çalışmış. fakat taklitler aslını yaşatır diyip o konuya hiç girmeyeceğim.

    her ay güzel kampanyalar düzenliyorlar. genellikle gençlere yönelik bu kampanyalardan yararlanmak için bile enpara lı olunur.

    örneğin bugün son günü olan inkilap kitap evinden alışverişlerinizde %30 indirim uygulanıyor. tabi birkaç şartı var. bu şartlardan biri ayın enparalısı olmanız. alışverişte herhangi bir alt limit olmamasına karşın bir üst limit var. 50 tl ve üzerinde en fazla 15 tl indirim uygulanıyor.

    ayrıca gecelik faiz uygulanabilen birikim hesabı mevcut. gün içerisinde birikim hesabınızdaki parayı çekebilir veya birikim hesabınıza para gönderebilirsiniz. güncel faiz oranı %8,50 dir. ayrıca 3 tane otomatik ödeme talimatı girilerek ek %1 faiz kazanabilirsiniz.

    son olarak üstteki yorumlarda belirtilmiş fakat bende belirtmek istiyorum. havale ve eft ücreti alınmıyor. bankaya gitmeye üşenen ben için çok iyi oluyor.
  6. sayesinde bu ay inkilap.com'dan 50 tl'lik kitabı kargo dahil 25 tl'ye aldım. daha doğrusu 50 tl ödedim ay içinde 25 tl iade edecekler. ilgilenenlere duyrulur.
  7. enpara herşeyiyle güzel. müşteri temsilcisine bağlanmak olsun, eft havale ücreti olmaması, kampanyaların olması vs. ama tabi ben neye güzel desem bir aksilik yaşayacağımya istanbulda beni rezil eden kart oldu paramı atmden çekemedim atmde merkezden cevap gelmedi gibisinden bir cevap veriyordu şifre sormadan bütün paramda tabi bu karttaydı neyseki pos cihazından harcama yapabiliyordum. neyse ders oldu parayı tek yerde tutmuycam demek ki.
    inkılap kitap evi kampanyasına gelince kitaplar elime dedikleri gibi 10 günde ulaştı ama biraz özensiz paketlenmiş kitapların yanları hafif zarar görmüştü onun dışında da hediye paketi bildiğiniz gazeteyi elinizle buruşturmuşsunuz gibi pakete konulup gönderilmiş.
  8. dikkat gereksiz övme içerir!
    hatay'dan alışveriş yaptığım bir işletmenin iş bankası hesabına para yatırmak için iş bank atm sine gittim işlemi gerçekleştirmek üzereyken 7₺ işlem ücreti keseceğini gördüm ve işlemi iptal ettim. iş bankası hesabına iş bankasından para yatırıyorsun para kesiyor ilginç küfürler dizisi.hemen finans bank atm ye geçtim parayı enpara hesabıma attım. sonra göztepe de bir kafeye oturup enpara cep şubesinden işlemimi ücretsiz gerçekleştirdim. adamsın enpara
  9. çoğunuzun bildiği ve yararlandığı müzik ve eğlenceye %50 indirimi bu ay sonunda bitiyor.

    biten kampanyanın devamı niteliğinde yenisini başlatmışlar. lakin bu kampanya % 50 yerine % 20 indirim yapıyor. ve aylık en fazla 10 tl iade ediyor. son zamanlarda enpara.com da kayda değer bir kampanya olmaması hesap sahiplerini diğer alternatiflerine yöneltiyor.

    bu kampanyanın beni en güldüren yanı ise "Bu arada siz sormadan biz söyleyelim. Geçen sene ve ondan önceki senelerde kampanyamıza dahil olan “S”evdiğiniz diğer popüler müzik platformu da yine kampanyamız kapsamındadır" cümlesi olmuştur.

    bazılarınız duymuş olabilir. spotify enpara.com üzerinde kendi isminin kullanılmasını istememişti. bu yüzden kampanayaya dahil ama ismini söyleyemiyorlar. bizlere gizli bir mesaj veriyorlar. mesajı aldık dostum.^::))^