1. ölüm haberini alıp ve burada paylaşabilecek kadar yakın olanların bir şekilde cenaze bilgilerini de vermelerini temenni ediyorum. belki buradan cenazesine gitmek isteyecekler de çıkabilir.
    allah rahmet eylesin.
  2. tıpkı ali ismail,berkin,fırat çakıroğlu vb. hiç tanımadığın insanlar için olduğu gibi, vefatıyla bir yakınını kaybetmiş hissi vermiştir. hiçbir yazısına vs denk gelmemiştim hiçbir özelliğini bilmiyorum ama çok üzgünüm. allah rahmet eylesin
  3. bugün bakabilmiştim ancak patlamayla ilgili videolara haberlere yazılanlara kısacası medyaya. çok ağır geldi biraz kafamı dağıtmak için girdim sözlüğe. şimdi çok çok daha ağır üzücü korkunç her şey.
    umarım buna sebep olanlar için bir cehennem, sizler için bir cennet, kalanlar içinse bu acıya dayanmanın bir yolu vardır...
  4. allah rahmet eylesin ... gerçekten çok üzüldüm .
    belit
  5. başta nick altı savaş var yine zannettim, önemseyip bakmadım. lale felan diyince siteden atıldı sandım. çok üzücü bir olay, allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin.

    benim de ufak tefek atışmam olmuştu, ama 3 günlük dünya. kin tutmaya değmiyor. huzur içinde yatsın..
  6. bu hain saldırıda ölenlere üzülüyordum. sözlüğe girince bu acı haberi gördüm. sanki bir yakınımı kaybetmiş gibi hissettim. yazacak kelime bulamıyorum. rahmetli bunu yazmış(bkz: #166512) okurken gözyaşlarımı tutamadım. o rulet sırası bize gelecek bir dahaki patlamada belki bizler olmayacağız.
    kelimeler kifayetsiz kaldı abi yazamıyorum. başımız sağolsun.
  7. patlamadan sonra haber almaya uğraşırken yayın yasağını görünce okumayı, izlemeyi bırakmıştım.
    onlar istediği kadar haberleri engellesinler, ölümleri engelliyemiyorlar diye.
    şimdi sözlüğe girince gördüm bu haberi. tanımasam da çok üzüldüm tıpkı diğerlerine üzüldüğüm gibi. kim olursa olsun, hiç kimse böyle bir ölümü haketmez. biz bu kadar üzgünken aileleri, tanıyanları düşünemiyorum bile. geride kalanlara sabır dilemekten başka elimizden bir şey gelmiyor.
  8. tüm sevenlerine baş sağlığı dilerim. zaten bu konuda başka da birşey yapmak gel(e)miyor elimizden... son olması dileğiyle.

    not: aileye elimden geldiğince yapılabilecek her türlü yardıma hazırım. bilgilendirmesi yeterlidir.
    ozumm
  9. her şeyden habersizce sabah girdim nickaltına.
    iletişimimiz olmadı hiç ama okurdum yazdıklarını, severdim uzaktan.

    "the good die young" derler ya...
    ama ölmemeliydi işte. ölmemeliydi. oradaki hiç kimse ölmeyi hak etmedi. katledilmeyi hak etmediler.

    ailesi, sevenleri ne haldeler kim bilir...
    daha yapacakları vardı. yazacağı kelimeleri vardı. o kadar da duyarlı biriydi ki... boğazım düğümleniyor düşündükçe.
    böylesi birine ölüm yakışmıyor.

    onu koruyamayan ve aslında ölümüne sebep olmuş olan devlet utansın.

    ruhun şâd olsun güzel insan.
  10. böyle bir konuda meta sözlük zamanında ''bythemali'' adlı bir alçak yüzünden çok sorun yaşamıştık. bu vatansever çakma yazar yine böyle bir patlamada başına bir şey geldiği ve hastanede yattığı için dua istemişti başkaları aracılığı ile ama sonradan anlaşıldı ki hepsi yalan dolan imiş. en hassas durumları bile sırf ilgi çekmek için kullanan karaktersiz olduğu geçte olsa anlaşılmıştı.

    en son söyleyeceğimi ilk başta söyleyerek olaya giriş yaptım. şimdi sözüm meclisten dışarı yukarıda verdiğim örnekte bulunan hain kahpeler yüzünden neye inanacağımızı şaşırmış haldeyiz bundan mütevellit eğer bu olay gerçekse ve bu durumu sözlüğe taşıyan arkadaşta buraları okuyorsa irtibat adresi yahut rahmetlinin bilgilerini yazarsa hem herkesin kafasındaki soru işareti kalkar hem de isteyen ailesine destek olur hatta yapabileceğimiz bir yardım varsa toplaşıp yapmaya çalışırız.

    ben yine de ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. huzur içinde yatsın. umarım bu son olur insanlarımızı böyle kahpece saldırılarda kaybetmeyiz.