1. şike olmadan kazandığı en büyük başarı oldu.
    tebrikler kanaryalar.
  2. başardığı iş çok büyük bir iş, daha da güzeli bunun bile üzerine çıkabilecek potansiyelleri ve yetenekleri var. helal olsun. bizim evdekli iki beşiktaşlıyı ayakta alkışlattılar -ben dahil-.
  3. sarııııııııııııı
  4. türkiyeye tarihinin en büyük kupasını getiren dünyanın en güzel takımı.

    ulan çok seviyorum be!
  5. belki de 20 yıl boyunca, basketbolda kupa bekleyen insanların bu gece çok mutlu uyumalarına vesile olmuş basketbol takımıdır.

    efes ile başlamış, uzun yıllar bu açlığı doyuramamış bir basketbolumuz vardı, ta ki bundan 3 yahut 4 sene evveline kadar. bu başlangıç obradovic ile oldu, demek biraz ayıp olabilir. ama çok büyük ölçüde onunla büyüdü ve noktalandı, seneye kadar.

    ülke basketbolu, öylesine gelişti ki avrupa'nın en güzel, en düzeyli basketbolu ülkemizde oynanıyor. artık oyuncuların bir numarası haline geldi, tercih olarak. bu gerçekten çok önemli bir olay.

    her birini tebrik ediyor ve güzelce eğlenmelerini, başarılarının da devamını diliyorum.
  6. geçtiğimiz günlerde doğuş grubuyla sponsorluk anlaşması yapmış olan takım.
  7. 2016-2017 euroleague şampiyonluğunun ardından finalde bize güzel bir seri izlettiren beşiktaşı 4-0 süpürerek tbf basketbol ligi şampiyonu olmuştur.
  8. turkiye basketbol ligi sampiyonu olmustur. umarim basarilari devam eder. final serisini izlemedim cunku turk basketbolu zevk vermiyor. oynanan oyun degil zevk vermeyen tribunler, yonetimler, federasyon ve niceleri... basketbolun zirve mucadelesinin final maci seyircisiz oynaniyor ve geleneksel pota filesi kesme esnasinda gorevlinin biri oyunculara saldiriyor "yok boyle birsey" diyerek. nba kalitesi isteme gibi bir luksumuz yok turkiye standardlarinda ama en azindan kazanani tebrik edeni ariyor gozler.

    kevin durant'in annesi iniyor sahaya herkese tek tek sariliyor. tum taraftarlar alkisliyor, torende tek tek konusup rakibe tesekkur ediyor oyuncular. o kadar garipsemisiz ki hayranlikla izliyorum mac sonunu, mactan daha samimi geliyor goruntuler. spor ahlakini bizde gelismeyecek onu anladim ama en azindan kazanana saygi gostermeyi ogrenelim.