1. geceleri uykusuz kılan,alt liglerden takım yönetmeye başlayıp güney amerika'da,iskandinavya'da genç cevherler peşinde koşturan,altyapıya yatırımın ne anlama geldiğini,takımı adeta ilim ilim dokuyormuş gibi hissettiren bir oyundur kendisi.
  2. çok insanı zehirledim bu oyun ile. usulca yanıma yaklaşıp "bu ne be abiii", "sen oynamıyor musun" diye burun kıvıranlardan fm fanatiğine dönüşenler bana oy verse küçük bir anadolu köyünde ihtiyar heyetine seçilim.
    reax
  3. efsane oyun, başlığını açmak şerefine nail olduğum için gururluyum.
  4. championship manager isimli halindeyken aylarımı harcadığım anatoli todorov'u kaptırmamak için dualar ettiğim efsane oyun. son sürümünü steam vasıtası ile alıp aylarımı harcamamak için kendimi zor tutuyorum.
  5. her ne kadar eskisi kadar vakit ayıramasam da bağımlısı olduğum efsane oyun. benim de içinde bulunduğum bir jenerasyonun ingilizce öğrenmesinde çok önemli bir rol oynamıştır.
  6. bu oyunun 2014'ünü hala oynuyorum. uykusuz gecelerin, devamsızlıktan kalmanın baş sorumlusudur kendisi. ocak ayı transfer dönemini iple çekip boşta kalacak kaliteli oyuncuları havada kapmak, köyden kasabadan genç çocuklar bulup onların gerçekte de parladıklarını görmek, uzun yıllar şampiyon olamamış takımları alıp başarıdan başarıya koşmak için günlerimizi harcadığımız gerçek bir efsane.
  7. hayatımı ele geçiren efsane oyun. cristiano ronaldo'nun vefat ettiği messi'nin torununun torununu gördüğü yıllardayım.
  8. 2003-2004 sezonunda basladigim en kuvvetli bagimliligim. 13 yil gecmis aradan. ben degismisim, arkadaslarim degismis. okul bitmis. askerlik is derken ben hala bunun basindayim. evet o minik toplarin daha kucuk topu kovalamasini izliyorum.