1. tüm gün eğitimle alakalı vaktimi harcıyorum yatağa yatıp bu saate kadar uğraştığımı düşününce, hayatın beni şekillendirdiği bir yaşamı yaşamak istemediğimi bir kez daha dikkate alarak derin düşüncelere dalıyorum. bugünlerin acısını çıkartacağımız zamanlar gelecek mi diye sabrettiğim bir geceye bu notu düşüyorum.

    çok asosyal oldum youreads ne b.k yiyecem duy sesimi.
  2. hey sen, gece! sahipsiz köpek desem değilsin şımartılmış çocuk desem hiç değilsin. nesin sen? benim için ne olduğun önemli. sürekli sana sarıldığımdan mıdır bilmiyorum.
    gece! sar beni sevginle.
  3. istediğin kadar karanlık ol, sabah güneş yeniden doğacak
  4. denizlere ne anlamlar yüklüyor koca yürekli şairler. insan şaşıp kalıyor. kâh sevgili oluyor deniz, kâh acımasız bir katil, kâh sığınılacak bir mabet... siz kimin, hangi denizisiniz sevgili okur? var olun.

    biryudumkitap, ben kimsenin denizi değilim ki.
  5. dolunay sana gelmiş yine, seni aydınlattığı için teşekkür et yerimize,

    o'nsuz gece olur mu?
  6. bakışaçısı geliştirme sanatıdır hayat.
    bunu bi düşün yada zıbar yat.
  7. yine bir kalem daha bitti gece. vakitlerden yine sen. kim bilir kaç kalem daha tüketeceğim? yapma bunu diyorum kendime. kır kalemlerini. deftere zinciri vur.
    neden olmuyor gece?
  8. the north remembers
  9. benlikler eşleştirildiğinde, neredeydin gece? sana da sabahı yazdılar değil mi? maviye kırmızıyı yazdıkları gibi. beraber gün oldunuz işte, fena mı? bir döngü, bir tam gün.
    sonsuzluk 8 miş. biraz şekil değiştirmiş. yak ya gece, sonsuzluğu anlamak için sonlu olmak lazımmış. işte sen de bitiyorsun ya, sabah başlayacak biraz sonra, ölüm de bunun gibi işte.
    gece. canım sıkkın. içim dargın. yoruldum.
    aynada kendimi gördüm bugün. kendi gözlerimi. her aynaya baktığımda kendimi görmesem, ne güzel olurdu. yok ya gece, olur mu hiç beş kulak? aynaya niye bakar ki insan?
    kelimeler, anlamsız olsa idi, hektuletw en ididyğib açytoplayvrsdineız. demek ki kelimelerin anlamı olmalı. kendimi yukarıdaki anlamsız kelimelere benzetiyorum. gözlerim yanıyor. zorlanıyor. uyku vaktim gelmiş.
    iyi geceler gece.
  10. gecenin karanlığında bilgisayar ışığıyla aydınlanıyor yüzüm. nerdeyim nasılım kiminleyim bilmiyorum. bekliyorum. sabah olacak, güneş doğacak, beni tanıdığım vatanıma yuvama bırakacak