1. ilk açıldığında özgür, kaliteli esprilerin olduğu, liselilerin olmadığı harika bir yerdi. yerini dolduracak başka bir oluşum olmayacaktır diye düşünüyorum.

    ancak bugün ilkokulları bile barındırır hale gelmiş bir durumda ne yazık ki. allahım. sen bize o günleri gösterme.

    (bkz: hocam allahı küçük yazdım orucum bozulur mu)
  2. orantısız zekanın orantısız mizahla buluştuğu platformdu zamanında öyle muhallebi çocukları falan takılamazdı tabi zamanında
  3. küfürle bir yere varmaya çalışan insanların toplandığı platform. nereye varmaya çalışıyorlar bilemiyorum.
    psk34
  4. çoluk çocuk yuvası internet sitesimsi.
  5. zamanında iyiydi. bakmayın şimdi giydirenlere. enerjisi doğru yönlendirilemedi. ilk nesil üyelerinin çoğu ekşisözlükten gelmeydi zaten. gündüz ekşiye entry girer akşam incide girdikleri entrylerle dalga geçerlerdi.
  6. ilk 2 yılında çok sağlam insanlarla tanıştığım, zirvelerine gittiğim ancak bir yerden sonra yazar kalitesinin düşmesiyle elimi ayağımı çektiğim sözlüktür. bunun yanında zamanında hatun yazar sayısı da tahmin edilenin kat kat üstündeydi. şimdi nasıldır bilemem ama katıldığım bir inci zirvesinde %70 erkek - %30 hatun gibi bir oran vardı.
  7. hayatımda bir kez girmişliğim var. erkek olduğum halde midem bulandı oradaki küfürlerden ve bir kez daha girmedim, herhangi bir uzantılarını da takip ediyor değilim.
  8. annem babama nasıl verdi diye bir şizofrenik hikaye vardı gerçekten sosyal ortamda okuduğum en güzel hikayelerin başında geliyor.