1. insanın anasını laciverde boyayan megacunt.
  2. bir sıkıntı olmazsa yarın günübirlik gidip geleceğim şehir, bir buçuk saat uzaklıkta.
  3. istanbul tek bir şehir değildir ve garip bir şekilde bir bütündür. bir düşünün bakalım sınırlı da olsa bildiğiniz üç beş semtini, aynı şehir mi sizce? bence ve benim için eşsizdir.

    yine bence istanbul ne sevilir, ne de istanbul sizi sever. istanbul yaşanır.
  4. hafta sonu gideceğim şehir. gitmeyeli uzun zaman olmuştu bakalım eski tadı var mı yoksa iyice boka battı mı..
    ben oralardayken mini zirve yaparsanız haber edin emi.
  5. kalabalık bulan çekip gidebilir bu sayede hem siz kazanırsınız hem şehir kazanır.
  6. güne aşırı sis felaketi ile uyanmış şehir.yürürken kaldırımdayım dlye rahat hareket etmeyin 2 metre önünüzü zor görüyorsunuz, sağınıza solunuza sürekli dikkat ederek yürüyün şoförlere güven olmaz.

    iyi günler diliyorum hepinize kaza bela uzak dursun.
  7. hava kasvetli ve kapkaranlık bir yandan da yağmur yağıyor, istanbul'a böyle havalar çok yakışıyor.dışarı çıkmadıysanız henüz rüzgar neredeyse hiç yok bir şemsiye ile yağmurdan korunabilirsiniz,tavsiyem şemsiyeyi siktir edin bırakın ıslanın be.
  8. ciddi anlamda insanların yine insanlar tarafından tüketilidiği, çiğnenip atıldığı bir tüketim şehri. herkes herkesi tüketiyor amk.
    papa
  9. herkes bir yerlere yetişmeye çalışıyor maraton sanki. biri ile buluşmak için 3gün önceden haber vermek gerekiyor çünkü burdaki insanlar hep meşgul,şurdayım hadi gel desen ya metro bitiyor ya başka bişi. yok 1 haftadan fazla katiyen kalamam burda.
  10. dört bir yanı inşaat olan devasa bir şantiyedir. güneş doğduğu andan batana kadar kapalı ve kasvetli havasıyla(yılın 4-5 ayı bu şekilde) ve betondan bitki örtüsüyle "gri şehir" lakabını güzide başkentimizden daha fazla hak eden ve ölmekte olan şehirdir. aynı zamanda 81 ilden en vasıfsızlar+suriyelilerden oluşan nüfusu (halbuki bu kadar kozmopolitliğin olumlu etki yapması gerekliydi, sadece daha fazla kaosa sebep oluyor) ile de gün geçtikçe benliğini ve zaten az miktarda olan samimiyetini de yitirmiştir.

    o güzel renkler gökdelenlere binip yükseldiler,
    insanın yobazına, istanbul'un bozulmuşuna kaldık...