1. bilgisi olan arkadaşlar bizi de bilgilendirse fena olmazdı. anlamadan anlamadan girdim şu sınava.
    öabt'ye gireceğim inşallah ama hiç çalıştığım yok. bir yakın zamanda kontenjanların açıklandığını gördüm ücretli öğretmenlikte... mesela tde'nin 200 küsurlu kontenjanı. o zaman şansımız yüksek mi ki?
  2. Önlisans ayağı açıklanmış olandır. Alımların sıfıra yakınsadığı mülakat'ın ayyuka çıktığı şu günlerde girenlere geçmiş olsun diyorum.
    link
  3. kardeşim çok basitti sorular dedi matematik de soru kaçırmamış o derece yani :)
  4. 2 ay sonra adayların memur olabilmek için, öğretmen olabilmek için girecekleri sınav.
    mert
  5. yaptığım onca sorgulamayla geçen 1yılımın ardından bugün girip kurtulduğum sınavdır. ben normalde çok sakin insan bir heyecan yaptım ki demeyin gitsin! sınavın nasıl geçtiğini bile kestiremiyorum o derece. neyse umarım bir daha yollarımız kesişmez kpss...
    zepur
  6. genel yetenek kısmında milletin ebesini si*ken sınav, bir sene otrup hayvanlar gibi genel kültür kısma çalştım, ezberlemediğim şey kalamadı. adamlar gellip herkesin bildiği genel bilgileri sordular. oldu mu şimdi bu, nerde kaldı adalet
  7. kpss tecrübesi olsun diye girdiğim sınavda matematik sorularında gülerken buldum kendimi arkadaş bu kadar basit yapılır mı be dalga geçmişler insanlarla resmen. genel yetenek kısmını ilk okul çocuğu bile çok rahat çözerdi. 3.5 milyon kişi girmiş bu sınava hepsi emek vermiş olmayabilir ama hepsi para verdi paralarına yazık.

    not : 90 kesin alırım açıklandığında editlerim bende.

    edit : 89.6 almışım lanet olsun en az 90 bekliyordum oysa ki.
  8. genel anlamda kolay bir sınavdı. türkçe ve matematik cidden basit olsa da coğrafyası çok iyi olmayan bana o kısmı biraz zor gelmiştir.
  9. merak etmeyin,
    yine fişlendiniz.
    yine soruları çarşaf çarşaf pazarladılar.
    ve yine 85 alıp atanamayan insanlar 70 ile atanana hayretler içerisinde bakacak..
  10. sınavın gireceği adaylara başarılar dilediğim yarın yapılacak olan memur seçme sınavıdır.