1. nevrotik birey turnusoludur.
  2. hitap şekli gayet yerinde olan siyasetçi. evet kürt milliyetçiliği vardır bunu kabul ediyorum kürtlerin ezildiğini hor görüldüğünü de kabul ediyorum mecliste söz almaları da gerekti buna da eyvallah.

    lakin kimse beni bebek katilinin yancılığını yapan birinin iyi niyetli olduğuna inandıramaz.
  3. piyondur. evet piyon! 7 haziran seçimlerinde medyanın da desteğini alarak %13.1 oy alarak yıldızını parlatmıştır. lakin pkk ile olan organik bağını kesememiş ve loser olmayı seçmiştir. bundan sonra da yükseleceğini zannetmiyorum. seni de patlattılar selocan.
  4. kendine bir sürü safı inandırmayı başarmış eş başkan.
    eş başkan ne allah aşkına adamlarda daha liderlik cesareti bile yok bir sürü eş başkanları var.
    bu adam şayet lider olabilseyi terörü bitirebilirdi. şimdi kimsa bana ama tek başına ne rerere rörörö demesin. lider dediğin doğru inandığına sonuna kadar savaşan ve dik duran insandır ki liderler böylelikle kitleleri peşinden sürükler.
    bu adam kukla bile değildir.
  5. kendisi ve hdp hakkında "piyon" yorum yapılan kişidir. 7 haziran'dan bugüne partinin görüşünde ve ilkelerinde hiçbir değişiklik olmamasına, bunca barış söylemine rağmen, bunca akıl dolu açıklamasına, bunca birleştirici çabasına rağmen "eli kanlı terörist" olarak algılanmasını sağlayanların kimin piyonu olduğunu konuşalım önce. selahattin demirtaş size ne etti oturun bi açıklayın. bunca okuma yazma bilen akıllı olduğu düşünen gerzekler sürüsü iktidarın oyuncağı olup iktidara sövüyor. geldiğimiz noktanın tek reel sebebi 7 haziranı yok sayan kimse o. bu kadar basit. ama o zamanlar ilk bir kaç ayda bunu anlayan insanlar çoktan unutmuş durumda. eski bir söz vardır "savaş ne kadar uzun sürerse taraflar ne için savaştığını o kadar kolay unuturlar". barış diyen insanları, bizi kamplaştırmaya çalışan insanların istediği şekilde yerin dibine sokmak ahmakların işidir, aynı adamlar yarın iç savaş çıkıp birbirini boğazladığında da kendilerine bir günah keçisi bulacaklardır. ahmaklığın sonu böyle olur, sürekli etrafında suçlu arayan vücudu büyük, kafa ergen bu sürüyü 3-5 haber ve antipropogandayla barış düşmanı hale getirmek çok kolaydır. bir tek adamın ihtirası, bir tek adamın ölene kadar yargılanmama isteği için çektiklerimizi algılamıyor ve suçu barış isteyen, her adımını bu ülkenin ezilenleri için atan bu adama atıyorsa gerçekten yapacak bir şey kalmamış. masumlara üzülüyormuş ayaklarınızı gidin şoven ırkçılığın kalesi haline gelmiş ekşide yapın, bari burayı kirletmeyin. edit:imla
  6. bahçeli denen adamdan her anlamda yeğdir.
  7. bir zamanlar umuttu. ben bir bu adama bir de kilicdarogluna aciyorum neden mi cunku medeniyetin ileri duzeyde oldugu cagdas ulkeleri yonetmesi gerekirken maalesef turkiye gibi sig insanlarin oldugu yerde kulac atmak zorunda kaliyorlar .
  8. "devlet katliam yapıyor" edebiyatçısı
  9. "gezideki eylemlerde hükümeti devirecek bir hareket yaratılmaya çalışıldığını görüp geri durduk" diyebilmişti vakti zamanında, 16 temmuz 2016 tarihinde şu tweet'i atmış: "sokağın meşruiyeti dün gece tarih önünde bir kez daha teyit edilmiştir. demokrasi sokaktadır" kaynak
    mesut
  10. mevcut durum için en isabetli açıklamayı yapmıştır: "darbeciler demokrasi getirmek değil, mevcut antidemokratik sistemin başına geçmek istediler."