1. feministlerin aptal aptal ağlamasına yol açan hadise. iki kitap okuyup üniversite okuyunca kendini kültürlü , her şeyde haklı gören ala cahillerin koskoca tdk'nın tanımını anlamamaları ya da işlerine geldikleri gibi yorumlamasıdır. üniversite okuyup herşeye karşı gelince ülkenin ileri gideceğini sanan bu insanlarla sadece geri gidiyoruz.
    yazan : tanrıtanımaz bir kişi.
  2. bu insanlar ofislerinde kahvelerini yudumlarken "ulan bugün hangi kelimeyi piç etsem de insanların dikkatini çeksem" şeklinde çalışmakta yüksek ihtimalle.

    siz anlam falan belirlemeyin moruk, zamanla kelimeler kendi anlamını buluyor zaten. ^:sakin falan değilim.^
  3. tdk'da çalışanlar kimler ve nasıl bir ortamda çalışıyorlar gerçekten merak ediyorum.
  4. balıkesir'de eskiden kadınlar adet olduklarında kirlendim derlermiş. keşke halk dili diye bir açıklama yapsalardı.
  5. gerçekten iğrençtir.

    "halk böyle kullanıyor" ifadesi "halk böyle istiyor" deyip recep ivedikler, survivorlar çekmenin bahanesi ile aynı. ona bakarsan halk -malesef- bazı yerlerde hayvanlara da tecavüz ediyor; ilgili maddelerin altına onu da eklesenize? bilimsel çalışmalarda, akademik makalelerde bunlardan söz edilir, edilmeli de. ama insanların çok rahat ulaşabilecekleri yerlerde bu kadar pervasızca yayınlanamaz bu. çünkü kötüdür, iğrençtir. madem öyle ped reklamlarında "kirli kadınların tercihi" falan densin. iyi mi, güzel mi? bunu mu istiyorsunuz?

    halk dediğimiz şey de sanki... yıllardır ataerkil ve dogmatik düşüncelere maruz kalmış insanlardan söz ediyoruz ve yıl olmuş 2016... yanlış davranışları tespit etmek başkadır fakat bu şekilde yayınlamak bu kötülüğün ekmeğine yağ sürüyor.

    "halk laik elitler gibi boğazda viski içmiyor" dediler, haklısınız dedik. fakat şimdi de karşımıza osmanlı motifli kafelerde paralelelelele diye gezinen halk çıktı ortaya. halkçılık bu değil.

    edit: imla