1. 2004 model pontiac aztek kullanan insan.
  2. bastırılmış her şeyi sinsi sinsi dışavuran, muhafazakar asansör dayısı bu walter white bence. baya baya böyle aramızda yaşayan, gizli arzuları olan ama toplum yüzünden bir türlü açığa çıkaramamış/çıkaramayan adamlardan. sokağın başında milletle çene çalıp, gelene geçene laf atan cinsten. bir de yerlere tükürse tam bizim kötü bakkal.

    bryan cranston ise mükemmel bir oyuncu, öyle ki sonlara doğru white'ı gördükçe cidden midem bulanıyordu. şimdi ne zaman görsem bir yerlerde hala atamıyorum o hissi, geçsin istiyorum. sırf breaking bad yüzünden adamdan nefret ettim.
  3. kendisini ifade etmek için kullanılacak en guzel kelime sanırım "overrated " olmalı. hele ki eşi skyler white'a "orospu skyler" yaftası yapılırken, yaptığı bir dolu olumsuz şey ortada iken onu için övgü dolu yorumların yazılması adına methiyeler düzülmesi aşırı derece itici ve abartılı geliyor.zekasına hayran olabilirsin elbette ama uyuşturucu üreten bu yolla gözünü kırpmadan masum olmasalar bile insan öldürme eylemine kadar giden bir adamın bu kadar övülmesi yere göğe sığdırılmaması sempatik gelen karakteri bile sizden soğutuyor.
  4. efsanedir, gelmiş geçmiş en büyük reistir, saygı bizden abicim.
  5. başlarda tamamen yabancısı olduğu beyaz işinde kısa bir süre içerisinde hem ithalat hem ihracat ve en önemlisi de imalat işinde en üst sıraya çıkan adam, üstelik o şirret skyler white'a rağmen.
  6. Dizi tarihinin en karizmatik karakterlerinden biri.
    heisenberg