1. organizasyonunu benim yapabileceğim gruptur. şöyle yapılması güzel olur, film önerileri mesaj yoluyla bana ulaştırılırsa anket açıp her hafta haftanın filmini seçebiliriz. bunun için hafta boyu film önerileri toplamak lazım anket açıldıktan sonra ekleme olmaz çünkü. her youserın her hafta 1 film önerisinde bulunması da anket listesini karışıklıktan kurtarır.

    facebook anonimliği ortadan kaldıracağı için doğru bir yol görünmüyor.

    önerileri başlık altına yazmak başlığı şişirecektir. bu yüzden mesajla göndermek daha doğru olacaktır.

    haftanın filmi anketi başlık altında link paylaşılır ve diğer youserların oylamasına da açılır.
  2. birden fazla gönüllüsü olan oluşum. hareketli olacak bir gruba benziyor. ayrı ayrı anketler olacağına işbirliği içinde birkaç kişinin organizasyonu yapması da güzel olur.

    film önerilerini her yazarın 1 film tavsiyesi ile yapmak en doğrusu. bir yazarın birden fazla önerisi varsa sonraki haftalarda değerlendirilir, bir haftalık bir olay değil sonuçta.

    anketi hemen açmak da bu açıdan doğru değil birkaç gün önerileri toplayalım.

    5 öneri geldi şu anda pazar akşama kadar önerileri toplayalım 2 gün oylama açık kalır ve haftanın filmini seçebiliriz pazartesiden itibaren sonraki haftanın önerileri toplanır böylece daha uzun zamanımız olacaktır 2.haftadan itibaren...
  3. yeni1hayat'ın film seçimi konusunda önerdiği sistem bence iyidir. Ek olarak, bir ay belirlenecek bir tema üzerinden, sonraki ay ise serbest öneriler verilirse daha güzel olur. Böylece hem bir tematik festival havası olur, hem de serbest aylarda izleyeğimiz filmlerle birlikte daha zengin bir içerik oluşturabiliriz. Ayrıca, gruba dahiliyet arttıkça öneri sayıları da çoğalacaktır. Her önerilen filmi ankete koymak zulüm olur, işlerliği olmaz. Bu sebeple her hafta önerilen filmlerden rastgele 10 tanesi seçilerek ankete konulabilir.
  4. bu haftadan itibaren her hafta etkinlik yapacak olan gruptur.

    haftanın filmi için her pazartesi 00:00 dan itibaren özel mesaj yoluyla öneriler toplanacak cuma 18:00 itibariyle öneriler sonlandırılacaktır.

    cuma akşamı anket strawpoll.me sitesi üzerinden açılacak ve pazar akşam saat 20:00 da anket sonlandırılacaktır. anket linki her hafta bu başlık altında yazılacak. seçilen 1. film haftanın filmini oluşturacaktır.

    önümüzdeki haftalarda rastgele ve karışık film önerileri yerine konu seçilecek ve bu konuya uygun filmler arasında haftanın filmi seçilecektir, suç filmleri, isveç sineması gibi.

    ilk haftamız takvim sıkışıklığı nedeniyle anket yarın sabah açılacak ve akşam 20:00 itibariyle sonuçlandırılacaktır.

    (bkz: youreads 1. film haftası)
  5. 1. film haftası filmi için 9 film önerisi geldi.sıralama gelen öneri sırasına göredir. Anketimizin linki aşağıdadır.

    http://strawpoll.me/7131600

    Saat 20.00'a kadar oylama yapılacak bu andan sonraki oylar dikkate alınmayacaktır.

    Bu andan itibaren gelen film önerileri youreads 2. film haftası için listeye alınacaktır.
  6. romantik-komedi hariç her film türünü izleyebileceğimi beyan ederek katılmak istediğim grup.

    ayrıca herkes filimadami.com hesabı açarsa oradan film uyumumuzu da görebiliriz.
  7. katılacağım zirvedir, organizasyon detaylarını merakla bekliyorum.
  8. çok uzak zamana atılmış, ben şimdi izlerim bunu. bi adım atılması süper oldu, umarım ardı arkası kesilmez. böyle güzel film seçimleriyle devam ederiz, artarak artarız. teşekkürler şimdiden.
    abi
  9. bu haftanın filmini senis87'nin tavsiyesiyle Vozvrashchenie - Andrey Zvyagintsev olarak belirledik.

    filmin fragmanı için tık

    ayrıca topluca aldığımız kararla film seçimlerinde daha tematik bir yol izlemeye karar verdik, bir süre ülke sinemalarına bağlı kalarak seçim yapacağız. Vozvrashchenie ile başlayan bu hafta ile beraber 4 hafta süreyle rus sinemasından seçtiğimiz filmleri izleyeceğiz.

    film seçimlerine ve alınan kararlara katkı sağlamak isteyenler whatsapp grubuna katılmak için bana numaralarını mesaj atabilirler.