1. yaşanmamış aşk koleksiyonu.
  2. fikret topallı nın yazmış olduğu seri katiller kitabı serisinin yanında yazmış olduğu baba dışarıda bir melek var isimli muazzam kitabı.

    bir de olmazsa olmazım behzat ç. dizisi.
  3. penguen ve uykusuz dergilerini biriktiriyorum.
    ama sonradan cilt olarak satılanları koleksiyondan saymıyorum tam tarihinde alınmalı kağıt yıllar geçtikçe eskimeli, arada sırada düzenlemek için eskilere baktığımda görüyorum ki küçük tarih kitapları gibiler okudukça sanki o günlerdeymiş gibi neler geçmiş diyorum. tabi arada eksikler var kimse mükemmel değildir dimi?
  4. kağıt para koleksiyonu.

    avrupa kıtasından daha çok asya kıtasındakileri toplayarak başladım.

    fazladan türki devletlerinin parası olanlar varsa hint, filipin, sri lanka paralarıyla takasa açığım.
  5. dolmakalem ve mürekkep.
    türkiye'de pek kullanılmayan, pahalı ve zor ulaşılır olan vazgeçilmez bir tutku.
  6. etiket koleksiyonu.giysilerden. onceden etiket rekabeti vardi markalar arasi ve cok yaratici etiketler yapiyolardi artik kökleri kurudu önem vermiyolar .sadece fiyat etiketi koyuyolar. .boyle olunca kirk yilda bir yeni bir sey ekleyebiliyorum baya bi zamandir.yinede topladiklarim tatmin edici. simdi belki etiket koleksiyonu kotu gelmistir size ama gorseniz oyle demezsiniz :)
  7. gittiğim yerlerden bir ikincilerini isteyerek yıllardır biriktirdiğim rengarenk, desen desen bir peçete koleksiyonum vaar. biraz demode görülse de, seviyorum ben.
  8. arkadaslar varsa koleksiyonlariniz burda paylasin.mesela benim fantastik kahramanlar koleksiyonum var bi de lotr ye ait bircok seyi biriktiririm.bayan oldugum nasil da belli ama :)
    varda
  9. atmıklı peçete koleksiyonu.