1. youreads'a ilk tıkladığımda gündemde knight online'ı görüp zamanında bu oyunda kullandığım nicki aldım.

    iluga: tshiluba dilinde herhangi bir kötü muameleyi ilk seferinde affeden, ikinci seferinde hoşgörü gösteren, üçüncüsünde affetmeyen kişiye denir ve başka bir dile çevirilmesi en zor kelimedir.
    iluga
  2. tüm lise müfredatı içinde en sevdiğim konuydu. sonra araya bir harf daha sıkıştırdım, kelime oyunlu nick yaptım kendime.
  3. annemin adıdır.
    rihan
  4. sokak köpeklerine ciddi ciddi selam veriyorum, hatırlarını soruyorum hatta bazen ufaktan takılıyorum 'ulan ne güzel çimlere yayılmışsın, senin yerinde olmak vardı şimdi.' gibi. gözlerinden anlıyorum onlar da bana selam veriyor. allah'ın selamı be abi, ne hayvandan ne de insandan sakınırım.

    not: aynı olaylar kediler için de geçerlidir.
  5. gride kalmak için seçtiğim nicktir.

    "bütün renkler aynı hızla kirleniyordu birinciliği beyaza verdiler"

    beyaz: masumiyeti, temizliği simgelese, esası masum olsa da hemen kirletilebilen, kir gösteren, kiri çıkarmak için en çok kendini üzen.

    gargamel: idinin güdüsünde, şirinlerin yapmacıklığına, o her şey çok güzelmiş tavırlarına karşı durabilen hayvansever kötü adam ama içi kapkara değil. hayvansever ise konuşulursa iyi olmaya ikna edilebilir gibi.
  6. kendi içine yapmaya çabaladığı yolculuktan sebep, tamamen "yönelme halinden" esinlenmiştir youser.
  7. varda silmarillion'da geciyor ve yıldızların hanımı anlamina gelir.varda'nin guzelligi sozcuklerle ifade edilemeyecek kadar mukemmeldir.cunku o iluvatar'ın isigini yuzunde tasir.cok sekil bir hanimdir o yuzden cok hosuma gider :)
    varda
  8. aslında ben söylemek istemiyorum. yalnızca ne olmadığını söylemek isterim (merak eden olur mu bilemem). bir zamanların efsane atari salonu oyunu türünde bir şey değil yanlış anlaşılma olmasın.
  9. anlatırdım ama dinleyen olmaz.