1. alışılagelmiş davranışların terk edilemediği için ne yazık ki tutmayacak girişim. ekşi sözlük ne kadar boktan olursa olsun, öyle bir yer kaplıyor ki ülke gündeminde ve yazarların gözünde, orayı tamamen bırakıp da buraya gelmek çok ama çok zor. aslında insanlar bilgi paylaşımı yapmak yerine konuşma ve anlatma isteklerinden dolayı kalabalıkları seçiyor. bu da youreads' ı basi bir klon, ekşi' yi de her ne kadar kusmuk gibi olsa da sınırsız kredisi olan bir efsane yapıyor ama insanlar efsaneyi seçiyor.
    olan bu.

    burası en güzel elbiselerini giyerek güne başlayan bir erkek iken, ekşi sözlük paspal da olsa yıllanmış bir kadın. ister istemez kopamıyorsun ve yenileri hayatına kolay sokamıyorsun. bu yeni açılan sözlük denilen platformların da artık tutması mümkün değil, hele ki teknolojinin sosyal medyada bu denli etkin olduğu senelerde.

    insanlarımız sadece anlatmak istiyor, bilgi vermek gibi bir gayesi yok kimselerin. burada zaman kaybetmek yerine, sözlükte 2 sene çaylak olarak beklemek çok daha katkılı olacaktır. elbette iyi kullanana.

    burasına saygı duyuyorum, çok iyi planlanmış, yazarların dilekleri doğrultusunda hizmet veren bir platform ama istenen bu değil üstadım.
    üzgünüm.

mesaj gönder