1. sevgili arkadaşlar, dedikodu üretim merkezine cevap veriyorum tamam ama bir yerde durmamız gerekiyor. çünkü sıkıldım muhabbetten sarmıyor.

    moderasyona henüz kimse dahil olmadı. dünkü sikayetler üzerine zamanında kendi eklediğim modları gözden geçirdim. siteye uğramayan ya da gidik olan arkadaşlarda yetki bulunması gereksizdi aldım. siteye uğrayıp işlem yapmayan shaman ve ceybey için de bi konuşup görüşmek üzere yetki azaltımı yaptım. bunlar benim sorumluluk alanımdaki işlemler. yeni gelecek modlar, bu yıl en çok mod işlemini ruhsuzkozmonot yaptığı için onunla görüşecekti. değişen bir şey yok, işi anlatacak olan da takip edecek olan da kendisi ben yetki veremem bu koşullarda.

    ayrıca verguzbay ve birkaç arkadaşın önerisi ile müzik ve video kanallarında moderator ihtiyacını konuştuk ve bu kanallarda en çok paylaşımda bulunan, en çok ilgilenen arkadaşlara teklif yapmaya karar verdik. daha önce siteyi sabote ettiği için yasaklanan, facebook instagram hesaplarını alıp iyi yönetemeyen ve ilgili kanallarda paylaşımı çok az olan ve ekiple uyum içinde olacağı şüpheli olan birine yetki vermeyi uygun bulmadık. had safhada olan moderasyon sorunu nedir hala anlamadım. birini mod yapmadık, sabote edeni markaja aldık, birinin kural ihlali olan yorumunu sildik bunun adı yönetim sıkıntısı oldu galiba. toplasan 3 ya da 5 mod hatası çıkar bu sitede onlar da süreklilik arz etmiyor ve hata kabul edilip tekrarlanmıyor.
    abi

mesaj gönder