1. iyi başlayıp sonunu kötü bitiren oluşum. ilk tanıştığımda çok heyecanlanmış ve ekşi sözlük'e alternatif olabileceğini hatta daha iyisini olabileceğini düşünmüştüm.

    sonrasında vizyonsuz yönetimiyle olayın içine ettiler. iki tane osuruktan kural koyup ekşi sözlük göçmenlerini kaçırdılar ben hariç. meta sözlük göçmenlerini siz cahilsiniz biz çok enteliz diye düşman ettiler.

    youreads ormanı yapacağız diye para toplayıp orman falan yapamayacaklarını gördüğüm gün benim için bitmişti. ee hala ne işin var burada diyen olursa. hala iyi niyetle kitap sanat hakkında yazmaya çalışanları bezdirmek yıldırmak için elimden gelen en saçma başlıkları açıp sol frameyi baltaladım. insanların çok yazacağı ama kimseye faydası olmayacak başlıkları canlandırdım.

    şimdi bakıyorum başarmışım. her geçen gün girilen entry sayısı azalıyor. milletten fidan dikeceğiz diye para toplayıp sonra o fidanları dikmeyip parayı biz bağışladık derse bir yer ben işi gücü bırakıp orayı bitirmeye çalışırım. ancak ben bitirmedim burayı. en ufak krizi ve fırsatı yönetemeyen vizyonsuz yönetim bitirdi.

    hadi hayırlı traşlar. ne zaman bunları eleştirsem çaylak oldum. sanırım yine çaylak olurum. çaylak değil silik yapın.

mesaj gönder