1. arkadaşlar hepinize merhabalar. etkinliğimiz rayına oturmuş gözüküyor. ocak ayında okuyacağımız kitap için yarın gece anketimiz açılacak. bu aşamadan sonra okuduğumuz kitaplar hakkında yorumlarımızla sözlüğe katkıda bulunmak üzerinde duracağız biraz daha.yani bu ay okuduğumuz nietzsche ağladığında kitabıyla ilgili olarak değerlendirme ve yorumları bekliyoruz efendim :))
    ikinci olarak önümüzdeki ay facebookta ve burada konuşup bir nihayete erdirmeyi istediğim bir konu var.acaba her ay yaptığımız bu etkinliği bir toplantıyla nihayetlendirebilir miyiz?yani okuduğumuz kitap hakkında konuşmak birbirimize bir şeyler katmak vs. bu konuda kafamda bazı fikirler var.sizlerden gelecek fikirleri de sentezleyerek ortaya güzel bir organizasyon çıkartmak amacındayım. yapacağınız ve yapmış olduğunuz öneriler için şimdiden hepinize teşekkürler.

    edit: bu arada unutmadan belirteyim grubumuza katılmak isteyen arkadaşların bana mesajla dönüş yapabilirler. böylelikle kendilerini öneri yapacaklar listesine ekleyebilirim.şu an 12 kişiyiz.sayımızın daha da artması dileğiyle herkese tekrar iyi akşamlar.

mesaj gönder