1. temsilcimizin maçı kazanması hepimize mutluluk getirecektir. bütün taraftarlarımızın fenerbahçe'yi desteklemesini beklemekteyiz. sonuçta türkiye'yi temsil ediyor.
  2. fenerbahçe'nin hezimete uğrayacağı maç.
  3. beklenenden zor geçen maç.bende dahil olmak üzere pek çok futbolsever nispeten kolay kura olarak görüyordu ama braga oldukça diri takım.ayrıca rvp - fernandao değişikliği şart.
  4. braga'nın son iki maçını izledim kolay gol yemiyor. ceza sahası önünde epey uğraşmak gerekiyor havadan orta ile gelen bir topa beklenmedik anda yapılacak bir vuruş gol getirebilir porto geçen maçta braga'ya karşı sayısız pozisyona girip ancak böyle gol attı ama kontradan 2 gol yedi.

    edit: mehmet topal galatasaray'da da valencia'da da hiç sevmezdim düz bir adam oyunu hep tek yönlü geriye doğru oynuyor derdim. fenerbahçe'de de bu sezona kadar hep düz oynadı ama son bir kaç maçtır aştı kendini. bu arada 1-0 braga gibi kapalı oynayıp kontradan gol arayan takıma karşı deplasman için büyük avantaj.
  5. 82. dakikada mehmet topalın golü ile 1-0 öne geçtiğimiz maçtır. bu kadar bilgilendirici girdi yeter. senin ayak serçe parmağına kurban olsunlar lan mehmet, senin o falso verdirten ayağını altın kaplama yaptırıp odamın en güzel köşesine koyup arada onunla uyumak istiyorum. ulaş bana.
  6. mehmet topal'ın şahane golüyle 1-0 olmuş maç.
  7. fenerbahçenin bragayı yerden yere vuramadığı,cüneyt çakırın eksikliğini hissettiği maç.
  8. 1-0 fenerbahce lehine bitip bizleri sevindirmis mac.

    mehmet topal'in cok guzel goluyle mac geldi. yalniz braga tamamiyle fenerbahce'yi uyutmak uzerine bir taktik kurmus. ve bunda basarili da oldular. sahada silik bir fenerbahce vardi macin genelinde. taraftar da pek hazirlikli degildi sanirim. cunku bir onceki maca nazaran onlar da yeterli destegi gosteremediler.

    umarim rovans macinda ceyrek finale cikariz da futbolcularimizin verdikleri emekler bosa gitmemis olur.
  9. sadece futbol oynamamak için değil aynı zamanda oynatmamak için sahaya çıkmış bir braga vardı. kaleci ve josue ise maçın en uyuz isimleriydi. rvp, alper, şener ve canerin boktan futbolu da eklenince ortaya böyle bir tablo çıktı. neyse ki şanslıydık.
  10. fenerbahçe son zamanlardaki oyunuyla bragayı yerden yere vurur derken v.pereira nın 0-0 cepte olsun atarsak atarız yemeyelim mantığıyla çıkması sebebiyle zor bi maç oldu. topal adamlığını gösterip turun kapısını açtı çokta iyi güzel oldu