1. şu anda bildiğimize göre 7 yerde yapılan terör saldırıları sonucu en az 30 kişi hayatını kaybetti...
  2. cnn e göre konser salonunda rehin alınmış bulunan kişiler kurtarıldı ancak minimum 100 öle var... korkunç gerçekten
  3. Bataclan konser salonundaki 100 rehine öldürülmüş. şu an diğer 6 yerdeki saldırılar yüzünden toplam 140 ölü varmış kaynak
  4. kısa süre içinde faturası türkiye'ye kesilecek olan patlamalardır. siz mültecilerle beraber teröristlerin de geçmesine izin veriyorsunuz diyecekler. 3 milyar euro gibi komik bir parayı kabul etmek zorunda bırakacaklar.

    ölenlerin yakınları bunu okuyacak olursa, baş sağlığı diliyorum.

    edit: cahil kardeşim hemen altta bakış açısını yazmış. aynen senin gibi diyecekler.
  5. daha dün erdoğan cnn international'a "mülteciler türkiye'den avrupaya geçerse ne olur?" diye sorarken sinyallerini aldığımız olay.

    teröre lanet olsun.
  6. oncelikle sunu soylemek istiyorum, ankara olayinda sesini cikarmayan sayin cumhurbaskanimiz bu olayda saniyesinde aciklama yapmistir. ilginc.

    bu olay insanlik sucudur, tum insanliga yapilmistir. oyle lanet bir devirde yasiyoruz ki. dunya gezegeni icin utaniyorum. olenlere allah rahmet eylesin, yakinlarina allah sabir versin.

    konser salonunu basip insanlar katlediliyor. spor karsilasmasini izlemeye gelen insanlar korkudan alani terkedemiyorlar. ne lanet bir zamanda dogmusuz boyle. terore lanet olsun, umarim bittigi gunu gorebiliriz, ama hic sanmıyorum.
  7. polonya hükümeti avrupa parlementosu'da aldıkları "mülteci kotasına" artık uymayacakları yönünde bir karar aldı. bu kota avrupa ülkelerinin bazı kriterlere göre ülkelerine belli sayıda mülteci kabul etmeleri anlamına geliyordu. aynı polonya hükümeti sınırların bugünden itibaren tüm suriyeli mültecilere kapatıldığını ve şimdiye kadar ülkeye girmiş olanların da sınır dışı edileceklerini belirtti.avrupada bir çok ülkenin buna benzer kararlar alması bekleniyor.
  8. canlı bomba ilkelliğiyle avrupa'nın tanışmasını sağlamıştır. bir ortadoğu geleneği olduğu düşünülen bu eylem biçiminin avrupa ülkelerinde uyandıracağı dehşeti dehşet içinde düşünüyor, bu eylemi yapan ve yaptıranları şiddetle kınıyorum.
  9. eylemi şiddetle kınamakla beraber, terör destekçisi ülkelerin er-geç terörle tanışacağı gerçeğini de ortaya çıkararak avrupanın orta yerine lak diye mesajı koymuş saldırıdır.

    haydi başlasın fransız baharı.
  10. 11 eylül 2001 saldırıları gibi suçu tüm müslümanlara yıkılacak olan olaydır.