1. olayı ilk öğrendiğimde boğazıma bir yumru oturmuştu. o gün bugündür gitmedi o yumru. kurtulanların anlattıkları daha da büyüttü acımızı. benim gibi babasız büyüyecek onlarca çocuğu görmeye dayanamadığım için günlerce televizyonu açamadım. hala değişmedi. acı geçmiyor daha da büyüyor.
  2. mesut
  3. 2 yıl oldu... daha dün gibi aklımda o manzara, buralara çöken karanlık, kaza denen fıtrat denen cinayet, insanlığa atılan o tekme. unutursak kalbimiz kurusun.
  4. fox calar saat suan somada canli yayinda ve 301 ölüye ragmen 301 insan bile orada degil. boyle olmamasi gerekirdi iki adim yer .orda bulunan insanlar da buna sitem ediyor söylenmesi gereken baska seyler varken
    neredesiniz ? ?
  5. Yılmaz Özdil' in geçen gün Soma faciasıyla ilgili yazısı çok hoşuma gitti. Sadece olayı unutmamış, dürüstlüğün Türk toplumunda ki faciasını da anlatmış.

    302. Mezar
    ozumm
  6. acısı hala taze olan katliam. o gün soma'da, o madende yaşananları başka bir sözcükle ifade etmem mümkün değil, çünkü besbelli bir "katliam" yapıldı orada. işçilerin canlarını hiçe sayan patron zevatı eliyle yapıldı bu katliam. ve bu madenleri denetlemeyen devlet de o patronlar kadar suçlu, hatta daha fazla...
    iki yılda ne değişti diye düşünüyorum da... ne yazık ki, hiçbir şey değişmedi. hala işçilerin haklarını gasp eden saçma sapan yasalar çatır çatır geçiyor meclisten. o mecliste yemin eden sözüm ona milletin temsilcileri ise orada sadece figür olarak duruyorlar.
    peki, nereye kadar?
  7. zaman ne çabuk geçiyor da acılar hep baki...
  8. unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız ve tüm bunlara rağmen hiçbir şeyi değiştiremeyeceğiz.

    unutunca değil, değiştiremeyince kurusun kalbimiz. hatta kurumak ne ki, kuruyan kalp gün gelir coşar belki yeniden.

    çürüsün kalbimiz.
  9. kimse kimseyi kandırmasın unuttuk.
  10. kısa ve net olsun "soma hala karanlık."