1. özel günlerin en anlamlılarından biri. sanırım herkes bir üsttekine kitap hediye ediyor. o halde sevgili bir acayip adam'ın kitabı da benden...
  2. yine araya girenler yüzünden, @uzunihsan, @doremi ve @uçurtmam tellere takıldı kitapsız kalmış.
    bu yorumu sadece başlık tekrar hatırlansın belki başka katılmak isteyenler de çıkar diye giriyorum. amacına ulaşırsa silerim (:
    bu arada, damncaprio, kitabını kargo ile yolladım ama beylikdüzü'ne değil :/ üstelik kargo ödemesini de ben yapmıştım. umarım eline geçer (:
    otlu peynirli, senin de kitabın yolda.
    iyi okumalar.
  3. elimden geldiğince destekleyerek benim de katılmak istediğim etkinlik.

    şöyle de bir düşüncem var, kitapları habersiz göndermektense son aşamadan önce hediye edilecek kişiye göndereceğimiz kitabi haber vermek iyi olabilir. boylece hediye edilecek kitabı o kişinin daha önce okumadigindan emin olabiliriz.

    @bona dea hangi kitabı hediye etsem diye düşünmeye çoktan başladım :)
  4. bir kitap ta benden ozumm e gelecek şekilde kampanyaya katılıyor ve destek veriyorum. ben çok beğenmiştim umarım sen de beğenirsin...
  5. güzel bir etkinlik olmuş ama youreads' in etkinliğini kaçırmam üzücü oldu. öğrenci olduğum dönemde kitap alamamanın eksikliğini bilirim ve şimdi aldığım kitapların da benim için ne kadar değerli olduğunu şimdi de kardeşime en büyük desteğim ve tekrar böyle bir etkinlik olduğunda bende destek olabilirim.
  6. daha önce 17 nisan tarihini beklemeden bir kaç youser'a hediye ettim bir youser'a da teklif ettim bana süre verdi bakalım isterse gönderirim.
  7. hadi başlayalım @ameliaa hediye kitabın benden :) geçen yıl bir sürü yeni kitabım ve yeni arkadaşlarım oldu bu hediye kitap günü sayesinde. katılımı arttırmak için başlığı sürekli görünür kılmak lazım.
  8. o zaman horizon17'ye de ben hediye edeyim. güzel kitaplar hediye edilmesi dileğiyle :)
  9. @tiryaki adam da kitapsız kalmasın. ayıptır.

    edit: yalnız tiryaki adam bir an önce yazarlık mertebesine erişirse iyi olur, zira mesaj atamıyorum kendisine.

    edit2: tekrar hoşgeldin tiryaki adam.
  10. @marauder in kitabı da benden o zaman!