1. ortalık geri zekalı kaynıyor sosyal medyada iş yerinde insanların yorumlarını duydukça ümidimi daha çok kaybediyorum bu ülkeden.
  2. koskoca paris'te oluyor, bu tarz seyler normal tabi ki de olacaktir. hani hani isin fitratinda var bu... (!) ölenlere allah rahmet eylesin. ulkeyi bu hale sokanlara lanet olsun.
  3. yayın yasağı gelmiş yine.. nasıl bir ülke olduk haftada en az 1 bombaya mı dönecek bu iş?
    bu saatten sonra insanlar gezmeye iyice korkacak,buluşmalar evlerde olacak, evet arkadaşlar yeni türkiye!
    mert
  4. demirören avm yanı balo sokak'ta meydana gelen eylemdir.

    5 ölü, 20 yaralı var deniyor
    tabii ki yayın yasağı var, twitter, facebook vs. yavaşlatılmış durumda.
    her şey olması gerektiği(!) gibi, teşekkürler yeni(!) türkiyenin mimarlarına...
  5. ben de bu olayı sıkışan terör örgütünün moral bulmak için iyice vahşileşmesi olarak yorumluyorum. doğu'da aldıkları yenilgi ve halktan destek bulamamanın sonucu bunlar. ama bu kadar meydan okumalarının nedeni başka. artık iplerin koptuğu kesin. ne olursa olsun çözümü düşünerek yapılır bu işler. vekalet savaşı bu. türkiye'nin düşmanları, özellikle son zamandaki düşmanı tarafından açık çek verilmiş olabilir kimi bölücü liderlerine. bazı şeyler garanti edilmiştir mesela. bunun cesareti olabilir bu. bu kadar devlet nereden alıyor bu istihbaratı? planlayanlardan olmasın? tüm herkese hesap sorulmalı fakat gerçekten hesap sorulması gerekenin canlı bomba kullanarak eylem yapan amacı ülkemizi bölmek olan terör örgütü olduğu unutulmasın.
  6. bakın daha önceki yorumlarımda küfrü sık kullandığımı fakat bu sözlükte küfür etmekten utandığımı söylemiştim.
    ama bazı başlıklar gerçekten küfrü hak ediyor. ben bugün orada olacaktım. sağolsun annem "kapıyı kitlerim yine de göndermem" seni dedi. gitmedim. bugün sözünü dinledim.
    ama ya yarın ? ya ertesi gün ?
    peki ya ölen insanlar ?
    ben şimdi nasıl küfretmeden durayım bu soysuz, adi, köpeklere.
    içimi nasıl soğutayım ben.
    peki ya devletimize ne demeli ? dış ülkeler senin içindeki meseleleri senden daha iyi görüyorsa ben nasıl güveneyim devletime ?
    artık kariyer planlarım falan umrumda değil. mümkün olan en kısa zamanda memleketime geri dönüp normal bir insan gibi yaşayacağım. çünkü normal insanlar gibi yaşamayı özledim.
    rvp
  7. pkk tarafından gerçekleştirilmiştir.
  8. belki de ölümden döndüğüm patlamadır zira bugün taksim'de olacaktım. bu saatlerde değil elbette, 3 - 4 gibi.
    haberler öyle olağan gelmeye başladı ki, saçmalık eşiğimiz hayli yükseldi. nasıl bir ülke vatandaşı, "bugün dışarı çıkmayayım da ölmeyeyim." şeklinde cümle kurar, hangi hükumet insanına bu cümleyi kurdurur anlamıyorum ben.

    sen topraklarında olup bitenin, elini kolunu sallayarak gezip, bomba patlatacak kadar ileri giden şeylerin farkında nasıl olmazsın? senin elinde bir liste yok mu arkadaşım yani afedersin de, bu eylemi gerçekleştirecek şahıslar az buçuk bellirdir bu mit ne iş yapıyor?
  9. herkesin "bir günde bir patlama olur" ön kabulünden hareket ederek neden erken saatte olduğunu sorguladığı patlama. inşallah devamı gelmez.
    kurra
  10. neo osmanlıcı ''stratejik derinlik'' hayallerinin kabusa dönüşmesidir.bölgenin demografik yapısını,sosyal dokusunu göz önünde bulundurmadan atılan her türlü adım bize kaos ve terör olarak geri dönecektir.emevi camisinde namaz hayalleri kuranlar şimdi istanbul'un en merkezi yerini bağdat'a şam'a çevirdi.