1. katılmak istediğim turnuva, umarım bu sefer ilk maçımda elenmem.
    chess.com kullanıcı adım: ahkn
  2. neredesiniz "ben de alın!" diyenler
    neredesiniz "bu turnuvayı kaçırdım ama bir dahakine mutlaka katılırım!" diyenler
    neredesiniz "ilk turda elendim, doyamadım!" diyenler

    ha neredesiniz?
  3. 32 olamadık, batak mı atsak?
  4. "biz bi satranç turnuvası yapamıcak mıyız ulan, kaç para bir turnuva ha kaç para?!"
  5. an itibariyle toplantıdan çıkan sonuçla, 1 hafta boyunca 21.00 a kadar mesai yapılacağını öğrenmemle birlikte, maçlarımı saat 21.00 dan sonra yapabileceğim turnuvadır. rakip ve rakibelerime şimdiden duyurulur, sonra vay efendim ben duymadım, vay efendim ben görmedim denmesin.
  6. evet kasparovçeler! gruplar aşağıda!

    öncelikle grupları nasıl oluşturduğuma dair malumat vereyim: madem grup işine girdik, öyleyse seri başı vs. kavramlar da olmalı diye düşündüm. her grupta ilk sıraya önceki turnuvanın finalistlerinden başlayarak galiplerini yerleştirdim. daha sonra turnuvaya katılıp hiç maç kazanamayanları (mesela ben) yazdım. sonra da ilk kez katılanları, başvuru sırasına göre yazdım. bu konuda tek istisna var o da turnuvanın fikir babası, canımız ciğerimiz monkey d. furby reis. :) kendisi onursal seri başımızdır. :)

    her karşılaşma 3'er set yapılsın. baktık maç 2-0 yine de 3. eli oynayın arkadaşlar. puanlama, grup sıralaması yönünden önemli olacak çünkü. her gruptan ilk 2 üst tura çıkacak. grupların 1. ve 2.'leri çapraz şekilde kuraya girecek. uefa'yı esas aldık kısaca. şu an yazarken fark ettim grup oluşturdum da, maç ayarlamadım. :) neyse her grup kendi arasında halletsin maçları. konuşup saat falan ayarlayın. her şeyi de devletten beklemeyin. 3 gün içinde grup maçları biterse iyi olur diye düşünüyorum. teklif ve tashihleri başlık altına yaparsanız, ortak karar vermek kolay olur. öpüldünüz balalar.

    aha bu da grup şeysi: http://www.directupload.net/file/d/4325/jhs29x3n_jpg.htm

    not: eşleştirmeleri programla falan yapayım dedim de programı çözmekle uğraşacağıma, oyuncular arasında ulaklık yapmak daha kolay geldi. :) dediğim gibi önceki turnuvadaki başarı sırasına göre grupları kurdum ama kimin kimle hesabı var dikkat etmedim. bana şey etmeyin sonra. :)
  7. umarım bu kez ilk maçta elenmem.
    nerde benim its been a pleasure'm? o niye katılmamış:(

    ilk maçımı otello ile yapmak istiyorum, inşallah yenilirsin otello hehe

    beyler çekin arabanızı, bu turnuvanın kazananı şimdiden belli.
  8. beni popkiss'le aynı yere atmışlar, vallahi helal olsun sanırım özel istek ya da bilerek yaptınız bu işi. geçen maç kapanmamış bir hesabımız vardı zaten arkadaşla.
  9. ben de katılmak isterim.

    ama turnuvanın biraz daha erken olması taraftarıyım. ayın 20'sine kadar kime öle kim kala.^:beklenmedik işlerimiz çıkabilir vs.^ ilk turnuva yeni bittiği için biraz ötelemişsiniz. ya başlık 15'inde felan açılsaydı 20'sinde turnuva olsaydı, yada erken açıldıysa fazla ileri bi tarih olmasaydı. yine de siz bilirsiniz.
    ulgan
  10. ben de varım dediğim turnuvadır.