1. lg g2 ile yaşamadığım problem. şarjı uzun dayanan güçlü bir telefon istiyorsanız önerilir lg g serisi. %100 şarj ile 24 saati rahatça tamamlayabiliyor telefon. uçak modu + power saver ile 48 saat gibi rakamlara da ulaştığım olmuştu.
  2. parlaklığı sürekli düşük tutarak ve aynı anda az uygulama kullanılarak en dandik telefonda bile böyle bir sorun söz konusu olmayacaktır.gün içersinde şarj takma dönemini uyku dönemine getirmek de çok önemli bir verim artışı sağlar.
  3. klasik bir kapitalizm oyunu bir şey satabilmek için başka bir şey satar misal çamaşır tozu satabilmek için çamaşır makinesi satar çözümünü birden değil kademeli yapar ve bunu da satar
  4. doğru kullanım ve bir kaç ufak bakımla üstesinden gelinecek bir problemdir. linkte göreceğiniz uygulamalar buna örnek teşkil edebilir. android işletim sistemli akıllı telefon kullanıcıları için gelsin.
    jan
  5. powerbank ile çözülebilendir.
  6. ekran parlaklığı, uygulama kullanımı gibi çözümler önerilmiş. şahsım tarafından da bu şekilde uygulanan adımlarla az da olsa aştığım problemdir. whatsapp'ı silmiştim misal, şimdi fark ediyorum ki şarjın önemli bir kısmını tüketiyormuş. benzer şekilde ekran parlaklığını da düşük seviyede tutuyorum. ayrıca 3g veya wi-fi kullanımı da önemli bir fark ortaya koyuyor. wi-fi'ye bağlıysanız, hücresel veriyi kapatın. diğer yandan hızlı şarj olayının bir çözüm olduğunu düşünmüyorum. esas sorun o bataryaların doldurulması değil boşalmasıdır
  7. gülü seven dikenine katlanır.
    şaka şaka yakında yeni fiyatlandırma ile bu soruna devrim niteliğinde bir sorun çözdüklerini açıklarlar.
    nerede o eski nokialar.
  8. yakın zamanda 4.0 inç olarak gelecek ıphone se ile bu sorun iyileşir diye umuyorum.