1. çözüleceğine dair her bireyin büyük umut beslediği problemdir. fakat telefonla geçen son 20 yılda bırak gelişmeyi geri gitmiştir. pilsiz saat teknolojisi bay eski mesela titreşimle çalışıyordu saatler. telefonlara da ondan yapılsa güzel olur. yürüdükçe şarjı dolar.
    abi
  2. benimki artık şarj problemi olmayı aştı galiba, problem olayın kendisi oldu arada telefona bakabiliyoruz işte.
    abi
  3. yalnızlar için pekte sorun olmayan problem şahsen benim ki 1 ay gidiyo
  4. Pek yakında ortadan kalkacak sorundur. Samsung yeni çıkan galaxy s6 modelinde hızlı şarj özelliği geliştirmiş. Tez zamanda her yeni modele yayılacağına inanıyorum.

    Hızlı şarj denemesini izlemek için Tıklayın
  5. hızlı şarj olup hızlı bitiyorr ve olmadık zamanlarda sinir ediyor insanı. sık sık, açık kalan uygulamaları kapatırsanız daha uzun gidiyor gerçi.
  6. iki telefon kullanmayı yaygınlaştırıyor. herkeste iki telefon var.
  7. yanınızda çanta varsa harici bataryalarla durumu çözebilirsiniz, ancak diğer durumda o bataryaları cepte falan taşımak oldukça sıkıntılı.

    diğer her durum için en kötü şarj aletinizi yanınızda bulundurup priz bulduğunuzda yapışmanız gerek.

    neyseki cafe vs gibi mekanlkar da bu duruma masa kenarına yanına altına priz koyarak günümüz sorununa bir nebzede olsa çözüm üretiyolar ve giderek yaygınlaşıyor.
  8. henüz günlük yaşantıda kullanmaya hazır olmayan, fakat geliştirilmekte olan teknoloji sayesinde bataryayı 30 saniyede doldurmak mümkün. 2016ya hazır olacağı söyleniyor, bekleyip görelim. haberi okumak için tıklayın
  9. ekran boyutunun neden olduğu sorun.

    ekran hem büyük, hem de parlak olursa tabi şarj çabuk biter. eskiden sahip olduğumuz telefonların ekranı şimdiki telefonların dörtte biri kadardı. arkaplanda uygulamalarından tamamen kurtulunsa da ekran şarjı sömürmeye devam edecektir.
  10. android telefonumda greenify programı ile bir nebze de olsa çözdüğüm sorundur. şimdi kendi kendine elektrik üreten programı arıyorum.