1. cihazlarını insanlara değil, insanların egolarına satan teknoloji devi.
    hydra
  2. hani verdiğin sözler, hani iphone'um nerde
    hani huzur bulduğum ergonomik 4s - 5s'im nerde
    hani sen hep benimdin, şimdi nerdesin nerde?

    şair burda eşşeğin şeyi kadar 6 ve 6 plus gibi seriler çıkarmıştır, buna serzeniştedir. yenilenerek rekabete yenildin be apple. sanane samsung lg bok püsür kullanıcısı ve müşterisinden. niye benzedin onlara ha, niye?

    nerde çizgin?

    sen apple'sın incitme yazıktır ata'nı.

    stiv baba yerinde ağlıyordur şimdi...
  3. ürün tasarımları bir çok firma tarafından kopyalanan şirket. fakat macbook'un güzelliğine henüz hiç bir markada rastlamadım.
    rvp
  4. iphone5-5s ve ardından 6plusu da geçici kullandıktan sonra artık apple benim için bitti kullanıcı arayüzü inanılmaz kısıtlı şarj konusunda çok berbat, kullanıcıyı çok kısıtlıyor uzun yola giderken müzik yükleyim dedim yeni onu bile beceremedim.. samsunga da ezelden beri antipatim var herhalde sony alırım artık. en güzeli müzikleri sürükle bırak olarak atmak ve şarjının dayanması.
  5. şuan ki telefonum galaxy note 5 alali 1 buçuk ay oluyor. hadi bakalım ne oldu telefona tahmin edin.

    ufaktan kasılmalar, kilit ekranı donmalari başladı. yahu sen döneminin en iyi amiral gemisi değil miydin? ne bu hallerin? apple en çok yardımı dokunanlarin başında samsung gelir.

    iphone 7 ile beni müşterisi yapacak firma.
  6. Samsung ile birlikte alinmamasi gereken telefon odaklı teknoloji markasi. Aciklayalim:
    1) Eski telefonlarina itinayla iteledigi telefonu yavaşlatıcı etkenler kaynak
    2) Vergisi, telefonu yurtdışından gelen birine getirtmiyorsaniz 2 sene icinde yavaslamaya baslayacak telefona dünyanın parasını vermiş olacaksınız.

    Tabii, samsung'un bloatware yüklü telefonları sinirinizi zorladıysa, kapalı isletim sistemi bana koymaz, zenginim, basit, emekli insanların anlayabileceği dilden yazilmis arayüz beni yormaz diyorsaniz buyrun kullanin.
    (3 sene s3 kullandım, touchwiz denen illeti çekiyorsanız zaten android elinize yakışmıyor demektir.)
    alp
  7. ingilizcede elma anlamınada gelir.
  8. orta sinif bilgisarlari; elma logosu ile son kullaniciya iteleyen, pazarlama dehasi sirket.
    o kadar stabildir ki; kendisi icin ozel olarak uretilmemis hicbir donanim ya da yazilim ile etkilesime girmez. o kadar stabildir ki; kullanmak icin bilgisayari yeniden ogrenmeniz gerekir. en buyuk artisini da unutmamak gerekir ki; o da su: "abi epil yhaa" malumunuz her gence nasip olmayan bir duygu, gogsunu gere gere bu cumleyi haykirmak.
  9. kurucusu yonetim kurulu tarafindan kovulmus daha sonra tekrar ise alinmistir.(bkz: steve jobs)