1. tanrının insanoğluna bir hediyesi diyeceğim ama aslında kadınlar için gönderilmiş bir mucize. tanrının insankızına en büyük hediyesi.
  2. insanlık tarihinin gelmiş geçmiş en iyi matematikçilerinden biri. matematiğin sanata sinemaya romana felsefeye uygulanabileceğini ispatlayan yazar. yakında iletişim yayınlarından okuyabilirsiniz kitabını.
  3. son hikaye kitabında "okuduğunu anlayamayan kişilere sinir olan yazar. bir aydır çaylaktım. neden hırsızlara küfrettiğim için. bugün çocuk tecavüzcülerine de küfredeceğim. bakalım ne olacak. eğer bir insan hatıra ormanı yapacağım diye para toplayıp o parayı harcarsa küfrü hak eder. eğer istediğini yapamayıp insanlara paralarını iade ederse bu normal. ormanı yaparsa kutsal bir insan olur. dediğim bu. kim ne yapmıştır bilemem. bu yazılanlarda suç unsuru olduğunu düşünüp çaylak yapan moderasyona cahil diyorum ama hukuki destek vereceğim diye havaya ateş edip belki sazan avlarım diyen kişi ise en hafif tabirle art niyetlidir." cümlelerini kuran yazar.
  4. egosunun infilak etmesi sonucu aramızdan kaybederek çok şey kazanacağımızı düşündüğüm youser.
  5. ekşideki yazılarını buraya taşımaya karar vermiş bir başka yazar.
  6. eksi sozluk ve twitter kullanicisi oldugunu bilmemizi istiyor. tamam ogrendik.
  7. aptal ve kafasız insanlara tahammülü olmayan yazar.

    ee o zaman burada ne işin var aptal ve kafasız insan dolu burası dediğinizi duyar gibiyim.

    sadece bir yazarın yazdıklarını okumak için buradayım. tüm yazdıklarını tekrar tekrar okuyup bir kez daha hayran oluyorum. başka bir amacım yok. bu muhteşem yazarı merak eden varsa (bkz: asklepios26eses)
  8. kendisiyle kafasızlık konusunda yarışacak çokça yazar olduğundan en kafasızlıkta çok emin olmaması gereken yazar.

    bu arada bu youreads orman rezaleti nedir tam olarak? gerçekten para verildi mi? paralar noldu? gereği yapılmadıysa niye suç duyurusunda bulunulmuyor mesela?

    ekşideki banko başlığı gibi buranın da hortlayan bir orman rezaleti var ne güzel (*:swh)
  9. belli ki iphone kullanan yazar.
  10. ben bu adamı seviyordum, youreads öncesi ekşi döneminden de tanıyorum. dün akşam şahit olduğum söylemlerine sadece üzüldüm. kalemi kuvvetli, yeri gelir rum, ermeni mezeleri yazar, bazen avcı toplayıcı taş devrine gider dikkat çekerdi. ama olmadı @abi'den ziyade @sedat kompleksini yenememiş. utanma arlanması varsa bir daha gelmesin buralara. yaşını başını almış da ya içmeyi bilmiyor ya dayak yememiş.