1. bu aralar çok sıklıkla yaptığım eylem. hiçbir eylemde bulunmak istemezsiniz ya aynısı, biraz kaba olacak ama öyle mal gibi, gereksiz yere yer kaplayan eşya gibi boş bir şekilde oturuyorum.

    içimden hiçbir şey yapmadan oturmak bile gelmiyor ama birşey yapmakta gelmiyor. ne kitap, ne film, ne müzik kimseye karışmadan işime gidip geliyorum. hayattan hiç bir beklentisi kalmamış, kaybedecek hiç bir şeyi olmayan adam gibiyim. bu yazıyı yazmaya bile üşendim hatta neden yazdığımı bile bilmiyorum.
  2. haftalardır yaptığım şey. bilgiyi seven adam olayı özetlemiş. ne kitap ne müzik ne film, bir şeyler yapmak istiyorum ama "bunu yapayım" dediğim şeyler hep bari ile başlıyor. dolayısıyla yapmıyorum. biblo gibi öylece oturuyorum. varsa önerisi olan, minnettar olurum.
  3. elimden geldiğince yapmaya çalıştığım etkinlik.
    abi
  4. final haftası lanetidir
    eh
  5. fiziksel sağlığım yerinde olmadığında keyif almadığım şeyleri bile yapmak geçiyor içimden kaldı ki boş oturmayı hiç aklımdan bile geçiremiyorum. becerebilenlere hayranım.
  6. şuan yine yeniden yaptığım eylem, oturdum ağlak şarkıların adamı emre aydın dinliyorum

    şuan bilgisayar başında yaptığım eylemin bana ne faydası olduğunu düşünüyorum. bir şeyler bulamadığım gibi geçmişteki yaptığım aptalca eylemlerin, çocukluktan ziyade sadece mutlu bir hayat isteğinin ısrarları üzerine yapılan hatalar olduğunu görmek ve saflık düzeyimin hala geçmişteki çocukluk düzeyinde olduğunu görmek beni bir yandan mutlu ederken, diğer yandan büyümemiş koca bir aptal olduğum gerçeğini yüzüme vuruyor adeta.

    yarım akıllı, yarım bir insan olduğum gerçeğini ben biliyorum ve çevremdekilere sanki çok akıllı bir insanmış izlenimini veriyorum. halbuki aptal ve boş bir insan olduğumu biliyorum ''bunu neden yapıyorum ?'' diye kendime sorduğumda bile bir cevap bulamamak beni huzursuz ediyor. bu huzursuzluk iş hayatıma çok yansıyor ve insanları kırıyorum. insanlar, benim aynı zamanda vicdansız bir yanım olduğunu söylüyor.

    vicdansız değil sadece yarım akıllı yarım bir insanım sadece !!!

    edit: imla
  7. boşluğun vücut bulup sizinle birlikte oturabileceği olasılığı da mümkündür.
  8. az önce kendimi içinde bulduğum eylem, hemen duo lingo yu açtım ve biraz ispanya turuna çıktım. tavsiye ederim.