1. kadın gibi kadın. egosu olmayan kadın. helal olsun.
  2. kaşar, yollu vb etiketlere maruz kalan kadındır. etiketlerin canı cehenneme.
  3. benim ilkokul üçüncü sınıfta başıma gelmişti, reddetmiştim. aradan 20 sene geçti, tamamen tesadüf eseri karşılaştık, çok güzelleşmiş. keşke kabul etseydim dedim ve yürümeye devam ettim.
  4. çok etkilenmiş olabilir diyebiliriz, ya da farklı arayışlar içerisinde de olabilir. ya da arkadaşıyla iddiaya girmiştir, ama hoştur yine de o erkek de şanslıdır bence.
  5. teklif değil de itiraf diyelim öncelikle.
    sonra da canım kadınlar bence yapmayın, ben bir kere yaptım. keşke demiyorum elbette ama güzel de hatırlamıyorum.
    yukarıda yazan beylerin yorumlarından neden böyle dediğimi anlarsınız herhalde uzunca yazmayacağım.
  6. çıkma teklif eden kişi zaten kırılgan biridir, hassastır. bi de bu kişi kadın olunca fazlasıyla hassas olabiliyor. o kişiyi kırmamak için karşıdaki her şeyi yapsa da kadının kırılmaması gibi bir durum sanırım olmuyor.
    kadın erkeği reddederken nasıl aşk olmadığı için kesin dille hayır diyebiliyorsa kendisi için de bu gibi durumlarda aynı durum olabileceğini göz önünde bulundurmalı.
  7. aklıma medeni hukuk hocamı getirmiştir. gençler arasında bir kavram varmış, adı da çıkmakmış ; nereye çıkıyorlarsa artık, merdiven mi çıkıyorlar anlamıyorum derdi.
  8. normalde tartışma konusu bile olmaması gerekir bu kadının ama türkiye'de bu işler öyle yürümüyor.

    hislerinin peşinden emin ve kararlı bir şekilde gidebilen kadındır. ama bazı erkekler bunu kullanabilir, kızı pişman edebilirler.
  9. hiç görmedim diyemem de çok yoklar.
    erkeklere tavsiyem hemen aldanmayın. çünkü muhtemelen seni bir iddia aracı olarak kullanıyor.
    yok öyle değil ise ya siz çok yakışıklısınız ya da kız harbiden sizi seviyor.
  10. bir iki kere yapmışlığım vardır, benle çıkar mısın diye sormayı sevmem de hani ben seni seviyorum minvalinde itiraflar, hoş o da seviyorsa çıkmış oluyoruz zaten.