• youreads puanı (1.40)


  1. sevdiklerini çok seven sevmediklerinden de nefret eden bir kitlenin serzenişi olan video.
  2. kulaktan dolma bilgilerle bilgilenen arkadaşlar.kahvelerde sağdan soldan duyduklarını ezberleyip papağan gibi aktarırlar.bunlar ukalalık yapanı sevmez çünkü cahil hissettiren her şey canlarını sıkar.yanlışlarını da kabul etmezler.ülkemizin çoğunluğu bu haldeyken geriye tek bir şey kalıyor o kulakları kimin doldurduğu.
  3. butun mediumlar kurgudur. bu unutulmamali, butun canli yayinlar, gercek sanilan her sey en ham aliyle bile olsa tek bir kameradan, ya da bir kurgudan geciyor. yayimlanma zamani belirleniyor vs... ancak bu oradaki insanlarin sayica ve zihniyet anlaminda bu ulkede hayli fazla oldugu gercegini degistirmiyor. ve evet daha aleviligin lafi bile acilmamis.
    abrek
  4. sanki sorunun cevabını alma amacı yerine, halkımızın durumunu gözler önüne sermeyi amaçlamış röportajların videosu. art niyet seziyorum.
  5. şimdi düşünüyorum da, diyelim akp gitti birgün başımızdan. ne fark eder ki, sokaklar bu insanlarla dolup taşarken? gerçekten inanılmaz! kılıçdaroğlu hırsızmış, bunu öğreten videodur.
    emasa
  6. bir popüler kültür yansıması.

    çizdikleri imaj ülke müslümanlarının ne kadarını temsil eder , seçtikleri isme bile layıklar mı , ayrı ayrı tartışılması gerekir.
  7. tek bir tane bile aklı başında olumlu yada olumsuz yorumun olmadığı sokak roportajıdır.
    hem güldürmüş hem de kaygılandırmış videodur.
    ashes
  8. şu düşünce yapısını anlamadığım videodur. ben tamamen kemal kılıçdaroğlu'ndan bağımsız bir birey olarak sinir harbi geçirebiliyorsam allah korusun bu kemal beye neler oluyordur. hala allah ya bismillah diye diye "onun adı isminde saklı" tarzı gerizekalı ötesi yorumlar yaparak yaşayan insanlar var. eğitimsiz diyeceğim ama değil yani en iyi yerlerde okusa bile hala öznel düşünceden mahrum olanlar var. yazık ne diyelim.
  9. yanmışız biz.