• youreads puanı (1.40)


  1. gece gece guldurur kahkaha attirir evdekileri uyandirir tarzda videolar
  2. stk larda gönüllü olarak çalışanlara karşı demotivasyon olarak kullanılabilecek bir videodur.
  3. insanımızın ne kadar cahil olduğunu açıkça belirten bir video.
    evet bu röportajdan sonra sniper tutacak kılıçdaroğlu kendini desteklemeyenleri tek tek öldürtecek.
    "her şeye muhalefet"miş la dayıcım adam ana muhalefet zaten.iktidarın her şeyini desteklerse o zaman iktidarın da uzantısı olmaz mı ?
    gerçekten güldürürken düşündürüyor.
  4. kılıçdaroğlu ssk'yı batırdı muhabbeti üzerine dönen video. kar amacı gütmeyen ve halka hizmet için kurulan bir sosyal güvenlik kurumu eğer kar ediyorsa zaten orda halka hizmet etme konusunda bir sıkıntı var demektir.
  5. büyük çoğunluğunun dini bir şirket gibi ilerleyebilir birşey olduğunu, tüm türkiyenin müslüman olduğunu düşünen insanların söylevleri..
  6. vallahi billahi üzülüyorum ya bu asırda bu kadar cehalet beni korkutuyor çünkü böyle devam ederse tacizin tecavüz hırsızlığın cinayetin yozlaşmanin önüne geçmek imkansız. burada üzüldüğüm mevzu kılıçdaroğlu hakkında ki yorumlar değil insanların fikir ve görüş sahibi olmamaları ne yazık ki inançları üzerinden daha çok kandırılacaklar yazık allah ıslah etsin.
  7. reisicumhurun yaptığı eserleri!! görmeyen kesimle birlikte çekip gitmek istiyorum bu ülkeden
    wtf
  8. her gün ülke adına umutlu olmak için küçük de olsa birşeyler arayan benim, son kalan umutlarımı da çekip alan hededir bu ehli sünnet tv.

    ülkede yönetim değişir, sistem değişir, anayasa değişir; daha iyi ya da daha kötüsü olur bilemeyiz ama insanımızdaki bu kara cahillik; bu yalakalık; bu hayvanlardan farklı olarak bize verilen beyin gibi kıymetli organımızı kullanamamazlık ve kullanamadığının farkında bile olmadan en doğrusu kendi düşüncesi zannetmelik; kendi fikrinden, dininden, kökeninden farklı olana saygı duymamazlık vb... değişmez gibi geliyor bana.

    bilinçli herbir bireyin birşeyler yapması, anlatması, elini taşın altına koyması durumunda işler belki değişir; fakat şuanki gidişat duble yollarla, köprülerle tatmin olan halkın tüm medya kanalları ve propagandalar sayesinde kendine izletilen filmden haz alması ve ötesini düşünmemesinden başka birşey değildir.

    bu ehli sünnet tv denen zımbırtı bu tipleri nereden buluyor bilmiyorum ama, bizleri dinden diyanetten soğutmak için çok arıyor olmalı. benim de çevremde çok sayıda inançlı insan var ve benden farklı düşünüyor değiller. yani inançlı insanların çoğunluğunu bu videoda görülen tipler oluşturmuyor. hakiki müslüman olanlar kuran'ın ilk emri "oku"ya itaat edip, düşünmeye, eleştirmeye, okumaya ve birşeyler üretmeye çalışıyor. yani korkmamız gereken, gerçekten dindar olanlar değil; bu cahil ve cehaletinin farkında olmayan kesim.
  9. ehli sünnet ülkemizin içler acısı durumunu gözler önüne sermiştir. cehaletiyle mutlu insanlar görünce daha bir endişeleniyorum