• youreads puanı (1.40)


  1. gece gece guldurur kahkaha attirir evdekileri uyandirir tarzda videolar
  2. türkiye'nin bir avrupa ülkesi değil bir orta doğu ülkesi olduğunun ispatı. demokrasi de fazla bu insanlara, kemal kılıçdaroğlu da.
    dron
  3. stk larda gönüllü olarak çalışanlara karşı demotivasyon olarak kullanılabilecek bir videodur.
  4. insanımızın ne kadar cahil olduğunu açıkça belirten bir video.
    evet bu röportajdan sonra sniper tutacak kılıçdaroğlu kendini desteklemeyenleri tek tek öldürtecek.
    "her şeye muhalefet"miş la dayıcım adam ana muhalefet zaten.iktidarın her şeyini desteklerse o zaman iktidarın da uzantısı olmaz mı ?
    gerçekten güldürürken düşündürüyor.
  5. 1:45`deki cocugun kafasindaki sapkamsi sey yercekimine karsi nasil dusmeden durur merak eder dururum. toka da takmaz bunlarrrrr.
  6. kılıçdaroğlu ssk'yı batırdı muhabbeti üzerine dönen video. kar amacı gütmeyen ve halka hizmet için kurulan bir sosyal güvenlik kurumu eğer kar ediyorsa zaten orda halka hizmet etme konusunda bir sıkıntı var demektir.
  7. büyük çoğunluğunun dini bir şirket gibi ilerleyebilir birşey olduğunu, tüm türkiyenin müslüman olduğunu düşünen insanların söylevleri..
  8. vallahi billahi üzülüyorum ya bu asırda bu kadar cehalet beni korkutuyor çünkü böyle devam ederse tacizin tecavüz hırsızlığın cinayetin yozlaşmanin önüne geçmek imkansız. burada üzüldüğüm mevzu kılıçdaroğlu hakkında ki yorumlar değil insanların fikir ve görüş sahibi olmamaları ne yazık ki inançları üzerinden daha çok kandırılacaklar yazık allah ıslah etsin.
  9. bırak bu insanlar ile aynı dne mensup olmayı ayn havayı solumak bile garip.
  10. reisicumhurun yaptığı eserleri!! görmeyen kesimle birlikte çekip gitmek istiyorum bu ülkeden
    wtf