1. pek de katılmadığım önerme...

    yani çok uzun olmuyor da kısa da tercih değil gibi geliyor bana...
  2. kısası yatağa, uzunu sokağa, ortası heryere
  3. evin erkeği olmamız gerektiğini öğreniriz büyürken , e haliyle evin hanımının bizden büyük olmasınıda hazmedemeyiz doğal olarak.
  4. doğru tespittir çünkü ülkemizdeki kadınların ortalaması kısa olduğu için haliyle uzun boylu at gibi hatun anormal geliyor.böyle olunca basit düşünüp normali arayan beynimiz kısaları çekici buluyor. kimbilir belki boy ortalaması uzun olan iskadinav ülkerinde yaşasak bu sefer de buzun tadı limonatada uzunun tadı yatakta güzel diye laflar türetecektik(*:swh)
  5. bodur tavuk her daim piliç.
  6. kısa kadınların yüzleri genelde daha güzel ve sevimli olduğu içindir. türk toplumuna özel bir durum mu bilmiyorum ama çevrenizdeki uzun kadınlara dikkat ederseniz çoğunun yüzünün pek de güzel olmadığını görürsünüz, tabi bu kısa boylu -tabir için üzgünüm- çirkin veya uzun boylu güzel yüzlü insan, yok demek değil. ayrıca kısa boylu hatun etinede biraz dolgun olur. ehh türk erkeğininde azıcık etli butlu hatun sevdiği bir gerçek, tabi bunu dedik diye gidip üç yüz kilo olun demiyorum ama sıska, kürdan gibi olmaya çalışmayın be hanımlar. bi de kısa boylu hatunla sevişmek daha güzeldir.. duvardan duvara eheheh...

    edit: (bkz: uzun boylu kızlar rahatsız)