• youreads puanı (1.82)


  1. çok tatlı bir sosyalist hanım kızımızın sisteme karşı isyanını içeren video.
  2. eger yakin bir tarihte ( 2/3 ay sonra) yurt disindan donmus bir ogrencinin intiharini haberlerde duyarsaniz,bilin ki bu; sistemin beni ac birakip boyle insanlari doyurmasindandir.

    uzgunum.
    soylemeliyim.
    adaletini sikeyim dunya.!
  3. bakmayın bu insanlık için büyük adımdır. normal şartlarda zenginler fakirlerle muhatap olmaz, etkileşime girmek istemez. bu hanım kızımız kendince etkileşimin önünü açmış ve gerekli yerlerden de cevabını almıştır. şahinle tofaşla hacı muratla gelen cevapları maseratili zenginlerle devam etmiştir. etkileşim mühim bir husustur benim gözümde. atta hayatın sırrı, gelişmiş insan beyninin sayılı faydalarından biridir. mesela aslanlarla bufalolar av etkileşimi dışında bir etkileşim kuramıyorlar. yani birbirleriyle ancak bu şekilde irtibat kurabiliyorlar. tıpkı bizimle sabancı, koç ve bilumum ultra zenginlerin çocuklarının diyalogları gibi. onları hiç görmüyoruz, bilmiyoruz, yaşıtımız gençler var onların ailelerinde, küçüklerimiz var büyüklerimiz var. onları ancak olgunlaşıp yönetim kurulu üyesi olduklarında tanıyoruz. yani av mevsimi gelince açığa çıkıyorlar, avlanıyorlar ve göçüp gidiyorlar.

    bu mevzuda ciddi bir açığa çıkma var, alt düzeyde bir çıkış olsa da henüz erişkin olamamış bir avcı bufalolara selam veriyor, niyeti avlamak da değil üstelik. bu sebeple karışık hissediyoruz, ne diyeceğimizi bile bilemiyoruz, şaşkınlık, gizli hayranlık, sebepsiz öfke, ve sonra kayıtsızlık.
    abi
  4. emniyet kemeri takmadığı için arabanın özellikleri çalışmıyor (radyo da buna dahil) ama bunu bile bilemeyecek kadar cahil bir kızın videosu. sonradan görme bu olsa gerek
  5. porshede yanmakta azmaktan sanırım .videonun bana yaptırdığı yorumda güldürdü kendimi.ac su klimayi insan evladi