• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (9.20)
fargo
2006 yılının ocak ayında lorne malvo (billy bob thornton) bemidji, minnesota'dan geçerken tesadüf eseri karşılaştığı "ezik" lester nygaard'ı (martin freeman) kirli aklı ve şiddetiyle tesir altında bırakır. bu sırada çaylak memur molly solverson (allison tolman) ve duluth polis memuru gus grimly (colin hanks) birlik olurlar ve malvo ile nygaard'ın ilişkisi olabileceğine inandıkları bir dizi cinayetleri araştırmaya başlarlar.


  1. televizyondaki sanattır.
  2. ilk sezonu izledikten sonra daha güzel bir sezon yapamazlar deyip ikinci sezona başlamıyordum. sonra dedim başlayalım bakalım ve hemen bitti... diziyi izlerken hiç sıkılmadım. 2 sezonun da karlı havada geçmesi (minnesota hava durumu), karlı havalara bayılan beni, hikayeye daha fazla bağladı. kamera açıları, gösterilen kesitler... kesinlikle izlemelisiniz, kalite kokuyor.
  3. 1. sezon çok güzeldi. tv de görüp ben bunu izlerim diye yarıda bırakmıştım.ikinci sezonunda kızıl derililer ve ufo olaylarını çok güzel işlemişlerdi.hatta bahsedilen ufo görme muhabbetinin gerçek kaydını dinlemiştim.

    3. sezonun kadrosu açıklandığında mary elizabeth ve ewan mcgregor isimleri beni çok heyecanlandırmıştı.fakat 6. bölüm bitmesine rağmen bir türlü olayların içinde kaybolamadım.üçüncü sezonda benim için ters giden birşeyler.


    edit : 7. bölümde kendini belli etmeye başladı.gözümüz yollarda kalmıştı reis.
    lera
  4. 2.sezonuyla 1.sezona fark atmış dizidir.
  5. an itibarı ile sezon başladı, sitelere düştü haydi kültür insanları, haydi spoilercı troller şenlendirin.