1. cok koyu bir beşiktaş taraftarı olarak futbolla ilgili yazmayı pek sevmiyorum ama şunu kesinlikle söylemeliyim. bu ulke sporunda birseylerin değişmesini istiyorsak eğer kesinlikle bu tarz adamlar çoğalmalı.
    iynco
  2. beşiktaş'ın sahip olduğu ve uygun fiyata satmayacağı herhangi bir şey var mı merak ediyorum. taraftarın şu sıralar pek beğendiği başkan. gidişi nasıl olacak merak ediyorum.
  3. fenerbahçe başkanı aziz yıldırım'ın yolundan tam gaz gitmektedir. güç zehirlenmesi olayına kapılmaması ve ileride kendisini kulübün tek sahibi olarak görmemesi en büyük dileğimdir.
  4. kahraman olma şansı varken kendini hiç etmiştir maalesef dünkü duruşuyla
  5. gereksiz yere siyasete girmeye meraklıdır, namaz, karaman valisi ziyareti, çarşı gibi konularda yanlış hareketleri olsa da spor kulübü yöneticisi olarak değerlendirildiğinde özellikle futbol alanında kulübü başarıyla yöneten bir başkandır. ffp kurallarının ve anlaşmasının dayatması altındaki beşiktaş futbol kulübü şampiyon olmuş ve yeni yıla da iddialı girecek transferler yapmıştır.
  6. dünkü konuşmalarını eleştirenlerin ya da yanlış bulanların yaş ortalaması en fazla 16'dır. işler türkiye'de az çok nasıl yürür biliyoruz en azından da bu tip ergenlerin gazına gelmiyoruz. nabza göre şerbet vermektedir sadece, iyi de yapmaktadır.
    bedava biletçileri oldukça üzdüğü için oraya buraya tüm sözlüklerde kendisine saldırılıyor, normaldir.
    kendisi beşiktaş'ımızın başına gelen en güzel şeylerden bir tanesidir. hiç tanışmayacak olsak da kendisine başarılar diliyorum ben aga.
  7. ülkede her kesimin kabul ettiği "beşiktaşlılık duruşu"na yakışmayan başkan. fakat bizde her alanda başarı, karakter ve duruştan önce geldiği için birçok kimse de bu gerçeği göz ardı eder.
  8. vefadan bi haber olan taraftarların,bir iki yanlış davranışı sonucu yerin dibine soktuğu gerçek beşiktaşlı,beşiktaş tarihinin en zeki başkanlarından biri.