1. hafiften kendini hissettiren hafta. çalışıp kalmanın hüznü var içimde ama pes etmedim daha. mezuniyet belkide bahara?
  2. yaşam enerjisini ve umutları hunharca emen akademik ingilizce projesiyle güçlerini birleştirerek tüm notlarımın içinde bulunduğu laptopumun da bozulmasıyla beni halıya yatma (bkz: #53818) aşamasına getirmek üzere olan hafta.
    tutun kollarımdan dostlar, düşerim şimdi.
  3. böyle takip ediyorum neler yaşadıklarını, final haftası içerisinde cebelleşenlerin.. zaman makinesi atlıyorum, hoopp kendimi ders çalışamazken buluyorum. kuşkusuz ilk olarak son yılda yaşadıklarım aklıma geliyor. felaket üzerine ders çalışmak.. iyi zamanlarımda oldu tabi, ama yine de son güne kadar ders çalışmak gelmezdi içimden. ertesi gün sınav varsa ben mutfakta ya muhallebi yapardım atmasyon bir şeyler ya da başka bir tat .. ama o kitap ele alınmazdı. sabah olurdu, bir kaç saatlik uyku sonrası. kapıdan geçen simitçiye kova uzatır simit alırdık.

    hee bir de kar kış dönemi biz soba yakıyorsak şayet; kesin o baca bir maraz çıkarırdı ve evin içi bildiğin isten, kurumdan geçilmezdi. kalk bir de onları temizle.. en güzeli de sınav sonrası gelip saat kaç olursa olsun kafayı yastığa gömmekti..

    son olarak; ders çalıştıktan sonra taze sıkılmış ve su ile seyreltilmiş-şayet içilemiyorsa o şekilde- limon suyu için. limonun hafızaya ve öğrendikleriniz üzerinde olumlu etkileri vardır. ^:herkese başarılar.^
  4. okuduğum bölümle çok alakalı olduğunu bilmekle beraber üniversite hayatım boyunca hiç öyle stresini falan yaşamadım final haftalarının zaten bir sınava günler öncesinden hazırlandığımı falan da hatırlamıyorum hiç. makale verirlerdi okurdum aa buralar önemliymiş diyip altını falan çizip giderdim ben sınavlara. kötü denemeyecek bir ortalama ile de mezun oldum ayrıca. tabi istatistik vize ve finalini dışında tutuyorum bunun onda baya bir kastığımı hatırlıyorum.
    zepur
  5. "biri beni silksin" ruh haliyle dolaştığım haftalar...
  6. finalin bana verdiği yetkiye dayanarak kendimi koala ilan ediyorum.
  7. son sınıfta, bölüme göre değişmekle birlikte, vız gelendir. final haftamız 30 mayıs saat 12'de başlayıp, 30 mayıs saat 12.20'de bitmiş bulundu. gerisi rapordur, makaledir filandır... #sadecesonsınıfşeyler
  8. ufukta bütlerin belirdiği haftadır. karın ağrısıyla geçer.
  9. final kimi zaman sınav çıkışında yaz okulunu sordurur..
    belit
  10. mutasyona uğradığım dönem, allah düşmanımın başına vermesin