1. içinde "benim gencim" barındıran ifade.

    trajedi. şöyle revize edelim :

    "benim zamazingo siyasetçim, yaptıkları hakkında zerre fikri olmayan birine eşkıya diyemez."
  2. genel olarak türkiye'deki "neredeyse" bütün siyasetçilerin düşünmeyen,sorgulamayan insanlara hitap ettikleri için kutuplaştırmaktan,ötekileştirmekten puan topladıklarının farkında olup sıkça başvurdukları açıklamalardan birisi.
    sorgulamamak lazım..p.r. çalışması..:)
  3. koskoca devrim gerçekleştir, dünya'nın saygısını kazan, ülkeni -komşusu olmasına rağmen- abd'ye muhtaç etmeden yönetilebilir bir hale getir, paçozun biri çıkıp eşkıya desin.

    tanım: devrimcilere kıl olan siyasiye ait söylem.
  4. bir şeriatçı hırsız beyanı. bence sadece bu beyanla bile ahlakın doğuştan gelmeyen bir şey olduğunu anlayabiliriz. bu toprakların neden böyle olduğunu düşünüyorum aklıma emperyalist güdümlü islamcılıktan başka bir şey gelmiyor. bir diğer söylem ise zamanında, müslümanlara yapılan baskılar. sözüm ona baskıdan, yasaklamadan kurtulmak isteyen bir insan aydınlanmaz mı arkadaş?

    ama yok. nasıl bir iç dünya, nasıl bir haysiyet, şeref var.
    cinsellik kaynaklı bir motivasyonun, kişinin kendi benliğini nasıl yok ettiği ile karşı karşıyayız.
  5. doğru bir söylem. düşündüm de şimdi dobloların arkasında che guevara sözleri resmi filan olmadı.
    vagus
  6. ne kadar belirlenmeye hazır bir gündemimiz olduğunu gösteren beyandır. dünden beri çapsız bir denyonun söylediği bir cümle üzerine yıkıldı ortalık.
    (bkz: dayanamadım ben de aldım gündemime)
    zepur
  7. banu avar hanımefendi ile karşılıklı oturtturup bir program yapmak lazım, bakın bir türk kadını nasılda al aşağı edecek bu yobazı, yaş haddinden emekli edilmeli sanrılarını dile dökmeye başladı.
  8. chenin götünü yesin o, melih başgan da sabaha kadar twitterda che floodu yaptı sinir oldum yani adam hala devrimci gençler, fatih portakal ve ahmet hakana seslenip che hakkında sabaha kadar deli zırvası yapıyor. adam başkan değil resmen çingene çirkefi gibi anasını satayım yok geziciler, yok devrimciler yok onlar bunlar.. her sözü ayrıştırma üzerine. hepiniz chenin götünü yiyin amkum uşakları