1. onun genci olmadığım için ilgilenmediğim boş açıklama.
  2. doğru bir söylem. düşündüm de şimdi dobloların arkasında che guevara sözleri resmi filan olmadı.
    vagus
  3. basın açıklaması yolu ile serbest çağrışım yapma gibi bir eylemi aklıma getirendir. rüyasında che'yi mi gördü herhalde. hayırdır inşallah.

    -ibrahim abi hayırdır rengin atık
    -sorma ya, rüyamda olan benim gençlerim bana saldırıyordu, üstelik hepsinin yakasında che denen eşkiya vardı.
    -hayır olsun inşallah abi.
  4. ne kadar belirlenmeye hazır bir gündemimiz olduğunu gösteren beyandır. dünden beri çapsız bir denyonun söylediği bir cümle üzerine yıkıldı ortalık.
    (bkz: dayanamadım ben de aldım gündemime)
    zepur
  5. içinde "benim gencim" barındıran ifade.

    trajedi. şöyle revize edelim :

    "benim zamazingo siyasetçim, yaptıkları hakkında zerre fikri olmayan birine eşkıya diyemez."
  6. banu avar hanımefendi ile karşılıklı oturtturup bir program yapmak lazım, bakın bir türk kadını nasılda al aşağı edecek bu yobazı, yaş haddinden emekli edilmeli sanrılarını dile dökmeye başladı.
  7. dün bir caps gördüm che ve çocuklar oyun oynarken, mutlular, güzel yüzlerinde bir gülümseme. altında yazan yazı çok güzeldi.

    "çocuklarınızı devrimcilere emanet edin."

    (bkz: ensar)
  8. chenin götünü yesin o, melih başgan da sabaha kadar twitterda che floodu yaptı sinir oldum yani adam hala devrimci gençler, fatih portakal ve ahmet hakana seslenip che hakkında sabaha kadar deli zırvası yapıyor. adam başkan değil resmen çingene çirkefi gibi anasını satayım yok geziciler, yok devrimciler yok onlar bunlar.. her sözü ayrıştırma üzerine. hepiniz chenin götünü yiyin amkum uşakları