1. bir süre sonra üşenmemeye alıştığınız için pek zor olmayan eylem.
  2. bu gün farkına vardım;
    meğerse terleyip duş alıp diğer güne kârlı çıkıyormuşum.

    yoksa neden sabah yapmayayım ki ?
  3. özendiğim insan, yorgunluktan yada üşendiğimden ( yada her ikisi de olabilir) yapamadığım ama yapan insanları görünce de özeniyorum.
  4. işe gitmeden bisiklete binip, çıkışta da yüzmeye gidiyorsa endorfin patlaması yaşayan insandır.
  5. bir noktadan sonra azim ve bağımlılığın iç içe geçtiği bir spor olduğu için, bunu yapan kişi ya çok azimli bir kişiliğe sahip olduğundan ya da işyerinin stresini atmak için bunu yapmaya ihtiyaç duyduğundan yapıyor olma ihtimali yüksektir. her halükarda, saatleri belirli bir iş düzeni ve belki de daha da önemlisi olarak yakın ev-iş-salon üçgenine sahip olması olası ve/veya gereklidir.
  6. güzel insandır, kendine değer veriyordur...

    bir tanesini tanımak da beni mutlu etmektedir...
  7. şuana kadar gördüğümde en mutlu olduğum başlıklardan biri:)

    bende iş çıkışı spor yapanlardanım, şuan boşum ama yine yapıyorum. çok fazla sebeple başladım, zayıf olmak için güzel görünmek için, fit kalmak için. başladığım bu sebeplerle düzenli olarak 1 seneyi doldurdum. şuan için böyle kaygılarım yok, ama spor alışkanlık yaptı. düzenli yaptığım tek aktivitem, her hafta 3 gün, artı haftasonları da yürüyüş. yapmadığım zaman aşırı vicdan azabı çekiyorum, bir parçam oldu benim. eskiden karın çalışmaktan nefret ederdim, şuan karnımda hissettiğim o yanma bana aşırı zevk veriyor mesela. vücudum çok gelişti, bundan sonrası sadece keyif için. baby abs lerim bile göz kırpmaya başladı:) spor hayattır, hayat güzel:))

    not: bir de trainer bir sevgilim olsa mükemmel olacak he.
  8. staj yaptığım şantiyede bir mühendis vardı, adam işte şef bütün gün koşturuyor zaten beden işi yapıyor.. karizmatik bir abimizdi neyse bu adamlar sabahın 7:30-8 inde gelip akşam 8-9 da falan çıkıyorlar. herif işten çıktıktan sonra 3 saat spor yapıyormuş. adam evli yeri geliyor haftasonu da çalışıyor. ya sen karını ne zaman görüyorsun acaba diyesiydim ama adamı takdir ettim yani. ben bir ay şantiyeye gittim eve gidince öle bayıla yatıyorum halim kalmıyor adam gidip bir de 3 saat spor yapıyor plajlar o adama güzel ben an itibariyle deniz kenarında havlumu çektim uyuyacam birazdan
  9. hırsını, azmini, kendine saygısını takdir ettiğim insandır.
    lotte