1. acı, tatsız tuzsuz içki. ama şöyle: sigaranın katranıyla mücadele etsin diye sadesinden yapıyorum sürekli. tütün zararlı ya, diyorum ki bol acılı, sade kahve içersem tüm kanserleri öldürür. onun hakkından bu gelir. "al sana, al al" gece gece böyle simülasyonlar. ordan acılı kahve birlikleri dumanlı kötücül tütüncülerle savaşıyor filan. tamam
    yok
  2. tabi kahve bu sertlikleri içerdiği elementler olarak değerleri var tek bir çeşit değil. her insanın bünyesi de bir olmadığında kimisine etki etmeye kimisi uykudan alıkoyabilir. kendimden örnek verecek olursam türk kahvesi sadece zevk için içtiğim bir içecekken, sumatra gerçekten sabah uyanmamda olsun gece uyumamam gerektiğinde olsun işini layığıyla yapıyor.
  3. kahve bana hiçbir zaman zevk vermemiştir. oysa neredeyse hergün içiyorum. bütün olay alışkanlık haline getirmekte.
  4. yoğun sınav haftamda bende çok kullandım bugün hiç içmedim ve bunu bir hafta devam ettireceğim, ama sağlıklıymış da. arada bir içeyim yine, hatırı kalmasın :)
  5. sağlık ve lezzet açısından filtre, marka vereceksek jacobs, ürün vereceksek monarch ve millicano.
  6. sigaranın en güzel yandaşı, reddedilemez sohbet bahanesi, mevsim ayırt etmeksizin tüketilebilecek ve onlarca çeşit sahibi tek içecek.
  7. sanalbaharat.com

    internet üzerinden en uygun kahve arayışımda burayı buldum. fiyat performans olarak daha iyisi yok, yakın bile değil. siparişten sonra kavurup taze yolluyorlar. kahveler minumum 1kglık(1i hariç) ben şimdilik sidamo'yu aldım denedim çok memnun kaldım. eğer çok fazla tüketmiyorsanız da arkadaşınıza falan hediye edin yarısını, gene de normalden ucuza gelir. 1 aydan sonra(çekirdek) tazeliği kaçacaktır ona göre alınmasını tavsiye ederim.
  8. azametli osmanlı ordusu viyana önünden acil olarak ayrılma durumunda kalınca bazı ufak tefek eşyayı haliyle orda unutur. (hemen hemen bir orduyu donatacak kadar mazeme) bu teferuat içinde kahve çuvallarıda vardır. gerisi belli kapı önüne kadar gidip çaldığımız halde bizi içeri alma nezaketini göstermeyem misafir sevmez viyanalılar kahveyi çok severler. ancak bilmezler ki kokusu tadından güzel bu sıvı misafiri ve muhabbeti sevenleri sever.
  9. kahve > çay
  10. onsuz güne başlayamadığım içecek.